☑️ Bekijk HIER de uitverkoop op triathlonaccessoires!

Fietscomputers

fietscomputers

Fietscomputers

Fietscomputers vergelijken

Fietscomputers vergelijken voordat je er één gaat aanschaffen? Bekijk de volgende specificaties:

  • Batterijduur
  • Schermgrootte
  • Trainingsfuncties

Top 3 fietscomputers

Bekijk de beste fietscomputers in 2022:

€335,00
Bol.com
€599,00
Bol.com
€248,98
Bever.nl

Alle fietscomputers bekijken

Hier vind je alle fietscomputers die wij hebben beschreven op Triathlon365. Klik op de naam van de fietscomputer of op de afbeelding om naar de beschrijving te gaan. Wil je meteen naar de webwinkel? Dan kan je op de knop “bekijk aanbieding” klikken.


Fietscomputers vergelijken: Hier let je op

Er zijn veel verschillende fietscomputers op de markt. Je zou deze kunnen onderverdelen in drie verschillende categorieën:

  • Fietsnavigatie
  • Fietscomputers met GPS (achteraf je rit bekijken op Strava, maar niet geschikt om te navigeren)
  • Kilometertellers

Veel van deze fietscomputers hebben functies om slimmer te trainen en daardoor uiteindelijk beter te kunnen presteren in wedstrijden. Het meest bekende fietscomputer merk is het merk Garmin. Ook de Wahoo, Mio, Hammerhead en Bryton fietscomputers kom je regelmatig tegen.

Beste fietscomputer: De beste fietscomputer op dit moment is de in 2022 uitgebrachte opvolger van de Garmin Edge 1030, namelijk de Garmin Edge 1040. Dit is een fietscomputer met alle functies die je maar kunt wensen.

Alle fietscomputer blogs

Hieronder vind je alle fietscomputer artikelen op Triathlon365. De blog die wij als laatste hebben geschreven verschijnt als eerste in de lijst.

Fietscomputer kopen

Ben je van plan om een fietscomputer te kopen? Dan is het goed om te weten dat je veel soorten ook in de vorm van een bundel kan kopen.

Fietscomputer bundel kopen

Koop je de bundel? Dan krijg je er vaak een snelheid- en cadanssensor bij en een hartslagmeter. Ook krijg je bij sommige bundels verschillende mounts waar je de fietscomputer mee op de fiets kunt bevestigen. Zo heb je meteen alles wat je nodig hebt.

Fietscomputer accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar bij de fietscomputers. Wil je extra accessoires ontvangen bij de fietscomputer die je koopt? Bijvoorbeeld een snelheids- en cadanssensor en een hartslagband? Dan kan je eventueel een bundel aanschaffen. Uiteraard zijn deze accessoires (en meer) ook los verkrijgbaar. Schaf je een vermogensmeter, sporthorloge of hartslagband aan? Dan kan je de metingen van wattage en hartslag tijdens het fietsen ook op je fietscomputer bekijken.

€57,89
€69,99
21 nieuw vanaf €57,89
Prijs gecheckt op 6 februari 2023 13:49
Amazon.nl