Home » Gear en technologie » Hardlopen

Hardlopen

Hardlopen heeft vergeleken met de andere twee triathlon-sporten het minste gear en tech. Het is vaak ook de goedkoopste sport van de drie. Je hebt er niet veel voor nodig! Een paar hardloopschoenen, sportbroek en een sportshirt, en je bent klaar om te trainen. Toch zijn er een aantal leuke apps, gear en accessoires die het hardlopen aangenamer, leuker en gegevens analyseren eenvoudiger maken. Een goed hardloophorloge of triathlonhorloge kan je helpen om een betere renner te worden. Daarnaast is het ook slim om jezelf te laten filmen tijdens het hardlopen om deze beelden te analyseren. Een goede hardloophouding kan veel voor je betekenen!

Wat heb je nodig als beginner?

Om goed te trainen voor het onderdeel hardlopen van een triathlonwedstrijd, heb je niet veel nodig qua gear en tech. Investeren in een goed paar hardlopenschoenen is het allerbelangrijkste. Wij adviseren hier dan ook niet op te beknibbelen. Daarnaast heb je voornamelijk hardloopkleding nodig. Een outlet of online winkel met hoge kortingen is hier vaak goed geschikt voor! Een smartwatch of hardloophorloge kan helpen, maar is voor de absolute beginner geen noodzaak. Een petje en een goede zonnebril maken het lopen in de warmere maanden aangenamer.

De categorie hardlopen gear en tech

In deze categorie vind je onder andere reviews van de nieuwste producten en alles wat te maken heeft met gear, technologie en accessoires op het gebied van hardlopen en rennen.