☑️ Bekijk HIER de uitverkoop op triathlonaccessoires!

Hartslagmeters

Hartslagmeters

Hartslagmeters

Wist je dat: Op Triathlon365 vind je ook onze Polar H10 review

Over hartslagmeters

Een hartslagmeter aanschaffen voor triathlon? Dit zijn geschikte hartslagmeters:

  • Geschikt voor zwemmen
  • Koppeling met trainingsapparaten
  • Nauwkeurig

Top 3 hartslagmeters

Bekijk de beste hartslagmeters in 2022:

€55,50
Bol.com
€83,95
Bol.com
€105,99
Bol.com

Alle hartslagmeters bekijken

Hier vind je alle hartslagmeters die wij hebben beschreven op Triathlon365. Klik op de naam van de hartslagmeter of op de afbeelding om naar de beschrijving te gaan. Wil je meteen naar de webwinkel? Dan kan je op de knop “bekijk aanbieding” klikken.


Hartslagmeters vergelijken: Hier let je op

Er zijn veel verschillende hartslagmeters op de markt. Niet elke hartslagmeter is geschikt voor de triatleet. Zo zijn er slechts enkele die ook geschikt zijn om mee te zwemmen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de hartslagmeter niet te gebruiken tijdens het zwemmen en alleen tijdens het fietsen en hardlopen. Omdat er ook triatleten zullen zijn die hier de voorkeur aan geven hebben wij op Triathlon365 ook hartslagmeters uitgewerkt die alleen geschikt zijn om te dragen tijdens het fietsen en hardlopen.

Beste hartslagmeter: De beste hartslagmeter op dit moment is in onze ogen de Polar H10. Ook de HRM 10 van Garmin wordt hoog beoordeeld door gebruikers.

Alle hartslagmeter artikelen

Hieronder vind je alle hartslagmeter blogs op Triathlon365. De blog die wij als laatste hebben geschreven verschijnt als eerste in de lijst.

Hartslagmeter accessoires

Wil jij graag een andere kleur band waar je jouw hartslagmeter op kan zetten? Er zijn verschillende banden verkrijgbaar waar hartslagmeters van meerdere merken op passen. Veel atleten die nog gebruik maken van een hartslagband van Wahoo die al wat ouder is, kunnen geen losse Wahoo band meer kopen waar hun hartslagsensor op past. Gelukkig zijn er wel banden verkrijgbaar van andere merken waar deze sensor wel op past, net als hartslagsensors van andere merken. Meet voor de zekerheid wel altijd de afstand tussen de twee bevestigingspunten op de band. Hartslaggegevens bekijken tijdens de training? Dat kan op een fietscomputer of op een sporthorloge .