Home » Lifestyle

Lifestyle

Lifestyle is de hoofdcategorie voor verschillende kleinere categorieën. In het onderstaande overzicht met alle artikelen zie je een verzameling van álle artikelen die in deze categorie vallen.

Triathlon is een lifestyle

Lifestyle is een Engelse term. Volgens het online woordenboek: “In het Engels betekent het simpelweg de kenmerkende manier van leven van een individu of groep”. Hier vallen mensen die trainen voor een triathlon en die actief aan triathlons meedoen zeker onder. He tis een manier van leven, topsport. Je traint voor drie sporten en je steekt veel tijd in de juiste voeding en herstel. Voor veel triathleten is het een gevecht om de balans te vinden in deze lifestyle tussen sport, werk, gezin en een sociaal leven.

Alle onderwerpen bekijken

Hieronder zie je een overzicht van alle categorieën die onder deze hoofdcategorie vallen:

Dagboek: In dit onderdeel houden mensen een dagboek bij van hun sportervaring. Op het moment schrijft Edwin een dagboek als beginnende racefietser en Puck over haar training voor de halve afstand in Almere 2019.

Reizen: Er zijn overal ter wereld de meest mooie triathlons te vinden. Wat dacht je van een triathlon in de omgeving van het prachtige Madrid? In deze categorie lees je alles over de mooiste triathlonreizen, de beste hotels in de omgeving en goedkope vliegtickets.

Wedstrijden: Deze categorie is heel breed. Je leest over soorten wedstrijden, welke races er in Nederland zijn en alles wat met de triathlon-dag te maken heeft.