Home » Lifestyle » Reizen

Reizen

Je hebt triathlons in alle soorten en maten. Zo kun je een prachtige triathlon voltooien in Nederland. Je hebt in ons prachtige land meer keuze dan je denkt! Er zijn ook nog eens veel verengingen die zich bezig houden met deze sport. Ook kun je er voor kiezen om in het buitenland een triathlon te voltooien. Reizen naar een triathlon in een ander land is een zeer bijzondere ervaring. Wat ons betreft een echte aanrader.

Wat is een triathlonreis?

Een triathlonreis is een reis met vaak maar één doel: Een triathlon in een ander land voltooien. Overal ter wereld worden er verschillende soorten triathlons georganiseerd. Deelname is voor iedereen die maar wil toegankelijk. Je moet voor een triathlonreis naar een ander land reizen, vaak met het vliegtuig. Je neemt al je spullen, die je nodig hebt voor de wedstrijddag mee, boekt een hotel in de buurt en voltooid met succes een triathlon in een ander land. Let wel op dat je de training in Nederland hier op aanpast. Een triathlon door de bergen in de buurt van Madrid of het bergachtige Frankrijk is toch heel anders dan trainen voor een triathlon in Nederland.

In deze categorie

Wij schrijven regelmatig over triathlonreizen naar andere landen. In dit soort artikelen lees je alle informatie over de wedstrijd; van inschrijfkosten tot goedkope tickets en een hotel dichtbij de start.