Garmin 935 prijsvergelijker: vind de beste prijs en aanbiedingen

De Garmin Forerunner 935 is al jaren één van de beste triathlonhorloges op de markt. Veel profs, maar ook onze redactieleden, zweren bij dit horloge. Dit model scoort dan ook erg hoog voor triatleten die een sporthorloge zoeken en wat serieuzer met de sport bezig zijn dan de beginners. De Garmin 935 kost normaal gesproken erg veel geld. Vanuit Garmin krijgt het horloge een adviesprijs mee van €449,99. Voor de triathlonbundel 935 is de adviesprijs zelfs €599,99. Je ontvangt er dan wel twee hartslagbanden bij (HRM Tri en HRM Swim). Op deze pagina vind je de beste prijs en aanbiedingen van het sporthorloge Garmin Forerunner 935.

Uitleg over het horloge in een video

Twee video’s zijn relevant voor mensen die overwegen het horloge aan te schaffen:

Introductie 935 door Garmin

In de onderstaande video van Garmin zelf zie een aantal functies van het horloge kort uitgelicht.

Review van DCRainmaker

Mensen die regelmatig naar technologische snufjes zoeken kunnen er niet omheen: DCRainmaker. Hij maakt geweldige reviews en heeft enorm veel kennis van verschillende onderwerpen, waaronder sporthorloges. Hij heeft – gelukkig – ook een uitgebreide review van de Garmin Forerunner 935 gemaakt. Deze bekijk je hieronder

Garmin Forerunner 935 prijs vergelijk en aanbiedingen

Hieronder zie je de prijsvergelijker voor dit sporthorloge van de bij ons aangesloten webshops. De prijzen worden elke dag meerdere keren opgehaald. We proberen het overzicht zo volledig mogelijk te maken, maar helaas kunnen wij niet van alle webwinkels live prijzen ophalen. Toch hebben wij een groot assortiment van Garmin Forerunner 935 winkels toegevoegd aan de prijsvergelijker. Aanbiedingen komen automatisch als eerste te staan, want de prijzen staan van laag naar hoog gesorteerd.

Veelgestelde vragen over dit triathlon/sporthorloge

Een aantal veelgestelde vragen op een rij. We krijgen regelmatig vragen over het horloge. Deze proberen wij in de onderstaande rubriek te beantwoorden.

Wat zijn de eigenschappen/kenmerken van de Garmin Forerunner 935?

Volgens de officiële website (bron)
Comfortabel horloge met premium multisportfuncties. Het horloge weegt slechts 49 gram en je kan het de gehele dag dragen.
– Ingebouwde barometer, zodat je hoogteverschillen kan meten. Bevat ook een kompas.
– Biedt een verscheidenheid aan functies
Geavanceerde dynamica voor hardlopers, fietsers en zwemmers, waaronder staplengte, verticale ratio, grondcontacttijd-balans en nog veel meer.

Wat zijn de verschillen met de 945?

De 945 is een nóg geavanceerder horloge, maar de verschillen (op de hogere prijs van de 945 na) zijn niet enorm groot. Grootste verschillen zitten in de compatibiliteit met o.a. Spotify en Deezer, die bij de 935 ontbreekt. Voor de gemiddelde triatleet is de 935 een perfect horloge en is het niet echt nodig om honderden euro’s extra neer te leggen voor het nieuwere model van Garmin. Meer verschillen bekijk je in dit artikel.

Wat zijn de verschillen met de 735XT?

De 735XT van Garmin is hét instapmodel voor triatleten die serieuzer met de sport bezig zijn. Waar de verschillen met de 945 wat kleiner zijn, zijn de verschillen tussen de 935 en 735XT een stuk groter. Zo meet de 935 veel meer statistieken, heeft het een verbeterde batterijduur, ingebouwde barometer en is het nóg beter geoptimaliseerd voor multisporttraining. Meer verschillen bekijk je in dit artikel.

Voor wie is dit horloge geschikt?

Voor serieuze atleten die meer uit hun training willen halen. Als je alleen een hardloophorloge of stappenteller zoekt, is dit horloge wellicht iets te geavanceerd.

Zijn er vaak aanbiedingen?

Niet echt. Regelmatig stunten een aantal webwinkels met de prijs van het horloge, maar dit gebeurt niet erg vaak. Eens per drie maanden zie je wel eens een kleine afprijzing. Als er een nieuw Garmin triathlonhorloge verschijnt, zakt de prijs vaak wel (gemiddeld gezien)

Wat is de batterijduur van de 935?

Maximaal 2 weken in horlogemodus, maximaal 24 uur in GPS-modus, maximaal 50 uur in UltraTrac™ modus (met polshartslagmeter) of maximaal 60 uur in UltraTrac™ modus (zonder polshartslagmeter)

Kan je het horloge koppelen aan bijv. Trainingpeaks, Strava en Runkeeper?

Ja. Je kan de Garmin 935 koppelen aan vrijwel elke bekende applicatie. Heb je een activiteit voltooid, dan wordt deze automatisch geüpload naar deze apps. Strava, Traningpeaks en Runkeeper werken perfect samen met het horloge.

Deel dit artikel op: