Een minder bekende webwinkel is ProBikeKit. In deze webshop vind je van alles voor fietsers. Het aanbod bestaat uit producten van verschillende grote fietsmerken zoals Shimano, Castelli, Campagnolo. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 180 fietsmerken die hier verkrijgbaar zijn. Je kan hier terecht voor kleding en accessoires zoals sporthorloges, fiets reiskoffers, banden, wielen en powermeters! In de dagen naar Black Friday vind je op de website een aantal mooie aanbiedingen. Wij hebben een aantal mooie ProBikeKit Black Friday aanbiedingen op een rijtje gezet.

ProBikeKit Black Friday aanbiedingen

In de week naar Black Friday vind je iedere dag Black Friday countdown deals op ProBikeKit. Wij hebben aanbiedingen uit verschillende categorieën op een rijtje gezet. We zijn lang niet aan alle categorieën toegekomen, neem dus ook zeker eens een kijkje op ProBikeKit!
BF probikekit

Powermeters

Een powermeter is een dure aankoop waar maar weinig triatleten budget voor hebben of opzij kunnen zetten. Als je een powermeter in je bezit hebt kan je echter gericht naar betere prestaties toe werken. Het heeft dus zeker een meerwaarde! In de ProBikeKit webshop zijn een aantal powermeters flink afgeprijsd.

4IIII PRECISION 2.0 3D POWER METER – 105 5800 – BLACK

Voor deze powermeter betaal je nu in plaats van €428,49, €270,99. De powermeter is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.
powermeter 1

VOOR JOU GESELECTEERD:
Nike Black Friday deals 2019

Bekijk de powermeter hier

4IIII PRECISION 2.0 3D POWER METER – ULTEGRA 6800

Deze powermeter is afgeprijsd van €529,99 naar €299,49.
powermeter 2

Bekijk deze powermeter in de webshop

Avio PowerSense Power Meter

Deze Powermeter is voordeliger dan de twee voorgaande powermeters. Voor deze powermeter betaal je €197,99 in plaats van €225,99.
powermeter 3

Bekijk de powermeter

Fietstrainers

Fietstrainers zijn ideaal wanneer je in de winter toch alle fietstrainingen wilt blijven doen en je niet wilt laten tegenhouden door vrieskou en winterse neerslag. Natuurlijk kan je met de juiste kleding ook heerlijk fietsen op een ijskoude maar heldere en zonnige dag! Wanneer je bereid bent meer uit te geven aan een fietstrainer kom je uit bij fietstrainers die een realistische ervaring kunnen nabootsen en waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je achterband sneller slijt. Een aankoop waar je járen plezier van kunt hebben.

CYCLEOPS H2 DIRECT DRIVE SMART TRAINER

Deze superdeluxe Cycleops fietstrainer is maar liefst €407 euro afgeprijsd. Je betaalt nu in plaats van €1130,49, €723,49. Een flink bedrag inderdaad, maar daarvoor krijg je wel het beste van het beste. De fietstrainer is enorm stil en kan een stijgingspercentage van 20% nabootsen. Deze fietstrainer biedt dezelfde ervaring als het fietsen op de weg.
CycleOps

Bekijk de CycleOps fietstrainer hier

Omnium Trainer Roller

Deze roller fietstrainer lijkt een beetje op de Tacx fietstrainer die tijdens de fietsmeting van de Biomechanieker werd gebruikt.
fietstrainer roller

Bekijk deze fietstrainer in de webshop

Fietsschoenen

De meeste triatleten en fietsers fietsen in de winter met hun normale fietsschoenen waar ze speciale overschoenen overheen dragen om geen koude voeten te krijgen. Echter bestaan er ook speciale fietsschoenen die geschikt zijn om te dragen in de winter. Wij hebben enkele fietsschoenen op een rijtje gezet. In de webwinkel van ProBikeKit vind je nog veel meer afgeprijsde fietsschoenen, neem dus zeker eens een kijkje!

VOOR JOU GESELECTEERD:
Under Armour Black Friday aanbiedingen 2019

Shimano winter fietsschoenen

Deze waterdichte en fleecegevoerde schoenen zijn ideaal om te dragen tijdens het fietsen op koude en natte winterdagen.
shimano winter fietsschoenen

Bekijk de Shimano fietsschoenen hier

Northwave winter fietsschoenen

Het bekende merk Northwave heeft ook speciale fietsschoenen in de collectie voor koude en natte dagen. Speciale carbon arctic fietsschoenen. Met deze schoenen aan houd je altijd warme voeten tijdens het fietsen!
North Wave winter fietsschoenen
Bekijk de North Wave winter fietsschoenen hier