☑️ Bekijk HIER de uitverkoop op triathlonaccessoires!

Sporthorloge

sporthorloge

Sporthorloge

Over het sporthorloge

Bij een triathlon sporthorloge let je op de volgende specificaties:

 • Batterijduur
 • Trainingsgegevens
 • Soorten sporten
 • Triathlon stand

Top 3 sporthorloge triathlon

Bekijk de beste triathlonhorloges 2022

€362,50
Runningdirect.nl
€549,00
Bol.com
€650,95
All4running.nl

Alle sporthorloges bekijken

De fiets-navigatie systemen staan gesorteerd van best beoordeeld tot minst aantal sterren beoordeling.


Sporthorloge: Soorten en merken

Er zijn veel verschillende sporthorloges op de markt verkrijgbaar. Op Triathlon365 vind je verschillende multi-sport horloges. Uiteraard zijn meerdere modellen geschikt als triathlonhorloge. Hiermee kan je zowel zwemmen als fietsen en hardlopen. Soms bevatten ze zelfs een “triathlonstand” waarmee je tijdens een wedstrijd makkelijk switcht naar de volgende sport. Ook beschrijven wij multi-sport horloges die geschikt zijn voor duathlon.

Je vind op Triathlon365 sporthorloges van verschillende merken. De meeste sporthorloges die wij uitwerken zijn echter wel van het merk Garmin. Dit merk is onder triatleten erg populair. In het assortiment hebben zij meerdere triathlonhorloges in verschillende prijscategorieën.

Beste sporthorloge: Het beste sporthorloge voor triatleten is op dit moment de Garmin Fenix 7. Dit sporthorloge heeft ontzettend veel gave functies en is daardoor erg compleet. Liever een iets lager geprijsd en een meer “basic” horloge die ook perfect is voor jou als triatleet? Kijk dan eens naar de Garmin Forerunner 745 of de Garmin Forerunner 955.

Alle sporthorloge artikelen

Hieronder vind je alle sporthorloge blogs op Triathlon365. De laatst geschreven blog wordt in deze lijst het eerste weergegeven.

Sporthorloge kopen

Wanneer je op zoek gaat naar een goed sporthorloge voor jou als triatleet is het fijn om te weten waar je op moet letten en op welke punten je de horloges kunt vergelijken. Eén van de meest populaire merken triathlonhorloges is het merk Garmin.

Welk triathlonhorloge het beste horloge voor jou is, hangt af van jouw budget en wensen. Met een hoog budget heb je veel keuze en kan je kiezen voor een horloge met veel verschillende functies. Veel sporters maken echter geen gebruik van alle verschillende functies en hebben liever een meer “basic” model waar je ook jouw voortgang en trainingsgegevens mee kan bijhouden.

 • Batterijduur
 • Schermgrootte/gewicht
 • Slaapduur/slaapkwaliteit
 • Triathlonstand
 • Touchscreen: ja/nee
 • VO2 max meting
 • Waterdichtheid
 • Releasedatum
 • Hersteladvies
 • Trainingsadvies

Sporthorloge accessoires

Wanneer je in het bezit bent van een sporthorloge kan je deze koppelen aan verschillende apparaten en accessoires. Wij raden altijd aan om naast een sporthorloge ook een borstband/hartslagmeter aan te schaffen. Tijdens intervaltrainingen zie je dan sneller het verschil in hartslag. Ook kan je met zwemmen vaak beter de hartslag meten. Met fietsen kan jouw horloge makkelijk verbinding maken met een fietscomputer en een vermogensmeter.

Veelgestelde vragen over triathlonhorloges

Hieronder vind je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over triathlonhorloges. Heb je zelf nog vragen? Stel ze dan gerust, bijvoorbeeld via ons contactformulier.

Wat zijn populaire triathlonhorloge merken?

Populaire triathlonhorloge merken zijn Garmin, Suunto en Polar.

Wat is het meest complete triathlonhorloge

Het meest complete triathlonhorloge op de markt is momenteel de Garmin Fenix 7. Dit horloge heeft zo veel verschillende functies dat je je moet afvragen of je daar wel gebruik van gaat maken. Met dit horloge kan je ook navigeren.