Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Triathlon black friday en cyber monday aanbiedingen 2020

Black Friday
Photo by Markus Spiske on Unsplash

Op vrijdag 27 november 2020 is het black friday. Deze traditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving day, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben. Deze dag wordt beschouwd als de start van het kerstinkopen-seizoen. Bedrijven knallen met speciale aanbiedingen. Ook in Nederland en België zijn er steeds meer bedrijven die hier aan meedoen. (Online) winkels hebben de mooiste aanbiedingen met hele hoge kortingen. Ook producten die je gebruikt bij een triathlon of triathlontraining zijn vaak in de aanbieding. Black Friday triathlon aanbiedingen 2020 komen er zeker! Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Op maandag 30 november 2020 is het Cyber Monday. Ook op deze dag kun je veel leuke triathlon aanbiedingen verwachten.

Alle triathlon black friday en cyber monday 2020 aanbiedingen

Zodra er meer aanbiedingen bekend zijn, updaten wij deze pagina direct.

Bol.com aanbiedingen black friday 2020

Bol.com heeft 8 (!!) dagen lang geweldige aanbiedingen rondom black friday. Op 20 november 2020 worden de eerste aanbiedingen bekendgemaakt. Er is een dagschema gepubliceerd waardoor je precies weet wanneer welke categorie producten in de aanbieding zijn. Bekijk alle deals in de blog Bol.com Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen.

  • Dag 1: Persoonlijke verzorging (20 november 2020)
  • Dag 2: Baby en Kind (21 november 2020)
  • Dag 3: Mode & Sport (22 november 2020)
  • Dag 4: Spellen en Entertainment (23 november 2020)
  • Dag 5: Huishouden (24 november 2020)
  • Dag 6: Speelgoed (25 november 2020)
  • Dag 7: Kerst (26 november 2020)
  • Dag 8: Elektronica (27 november 2020)

Vooralsnog lijken dag 1, 3 en 8 extra interessant voor triatleten. In de categorieën persoonlijke verzorging kun je bijvoorbeeld sportvoeding, zonnebrand, voedingssupplementen e.d. vinden. Elektronica gaat spannend worden. Wellicht gaat Bol.com wel triathlonhorloges in de aanbieding doen tijdens  Black Friday 2020!

Wiggle triathlon-aanbiedingen Black Friday

Wiggle doet elk jaar mee met leuke aanbiedingen. Dit is wellicht een van de meest interessante online winkels om in de gaten te houden als triatleet. Wiggle heeft in 2020 meerdere weken lang Black Friday aanbiedingen. De blog Black Friday aanbiedingen van Wiggle updaten wij in de week voor Black Friday tot en met Cyber Monday regelmatig. Zo blijf je op de hoogte van mooie aanbiedingen. Zoals voordelige sporthorloges, fietskleding en ga zo door. Neem vooral ook zelf een kijkje op de website!

All4running Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen

In 2020 komt ook één van onze favoriete hardloopwinkels met speciale Black Friday en Cyber Monday deals. In deze lijst vind je uiteraard veel verschillende hardloopschoenen waaronder onze favoriet de Hoka One One Clifton 6. Naast hardloopschoenen vind je hier hardloopkleding, sporthorloges en andere accessoires.

Under Armour Black Friday aanbiedingen

Op Black Friday krijg je in de Under Armour webwinkel 35% korting op verschillende producten. Blijf de blog met Under Armour Black Friday aanbiedingen volgen om vanaf maandag 25 november de nieuwste en leukste acties te zien.

Odlo Black Friday aanbiedingen

In de week van Black Friday vind je een aparte pagina op de Odlo website. Op deze pagina vind je verschillende producten die zijn afgeprijsd tot wel 50%. In de blog Odlo Black Friday aanbiedingen vind je verschillende aanbiedingen.

Coolblue Black Friday deals

Ook in 2020 zijn er bij Coolblue weer speciale Black Friday deals! Binnenkort komen wij met meer informatie over wanneer de deals starten.

Nike Black Friday aanbiedingen

In de Nike webshop krijg je in 2020 al ruim voor Black Friday de beste aanbiedingen te zien. Zo ontloop je de drukte rond Black Friday. Triatleten kunnen bij Nike onder andere terecht voor loopkleding en hardloopschoenen.