📚Aanbieding: Boek Triathlon Trainingsprogramma - Slechts €7,29 Paperback versie -> Bekijk de deal 📚
Redactie triathlon365

Triathlon365: Wie zijn wij, Doelen, Toekomst & Winactie!

Op 11-11-2018 hebben wij de domeinnaam Triathlon365.nl geregistreerd. Eind 2018 zijn wij begonnen met het plaatsen van de eerste artikelen op de website. Het belangrijkste doel van de website, Facebookpagina en andere onderdelen van Triathlon365 is het motiveren, enthousiasmeren en informeren. De triathlonsport wordt steeds populairder. Wij hopen met ons triathlon platform nog meer mensen enthousiast te maken voor deze geweldige en veelzijdige sport.

Positiviteit staat voorop

In de triathlonwereld – en eigenlijk de gehele sportwereld- heeft iedereen een eigen mening over alles. Iedereen volgt een ander trainingsschema en zweert bij andere supplementen en trainingsmethodes. De ene persoon gelooft niet in rekken en strekken voor een workout, de andere zweert er bij. Sommigen willen alles “meten en weten”, anderen trainen zonder een sporthorloge of hulpmiddel.  Wij proberen zoveel mogelijk kanten te belichten. Natuurlijk kan het voorkomen dat jouw visie niet in een artikel terugkomt. Je bent dan van harte welkom om een reactie achter te laten in de comments onder het artikel of op het bericht op Facebook. Wij staan open voor de mening van iedereen, mits het op een leuke/normale manier wordt weergegeven. Tot nu toe hebben we alleen maar hele leuke en positieve reacties mogen ontvangen!

Triathlon, zwemmen, fietsen en hardlopen heeft ons leven positief veranderd en die positiviteit willen wij ook meegeven met het platform Triathlon365!

Wie zijn wij?

De redactie bestaat uit drie vaste mensen. Wij hebben aardig wat kennis in huis, maar weten zeker niet alles!  Daarom werken wij regelmatig samen met freelancers en experts op bepaalde gebieden. Deze samenwerkingen willen we in de toekomst verder uitbreiden. De redactie bestaat op het moment uit de volgende personen:

Henk – Ervaren triathleet met meerdere hele afstanden in de benen. Leest bijna alle stukjes die worden geplaatst na, verbetert, geeft advies en is zelf ook actief als schrijver op Triathlon365. Op het moment is hij hard aan het trainen voor meerdere halve triathlons in het komende seizoen. Binnenkort lees je ook een uitgebreid interview met Henk!

Edwin – Opgegroeid met computers en wil alles weten van de laatste technologische snufjes op het gebied van zwem- fiets- en hardlooptechnologie. Heeft met plezier o.a. het uitgebreide artikel over triathlonhorloges geschreven. Test graag de nieuwste snufjes zelf uit (hint). Als klein jongetje jarenlang aan korfbal gedaan. Op latere leeftijd, na veel lange reizen, op laag niveau gesquasht met vrienden. Nu enthousiast over racefietsen. Op Triathlon365 veel actief in de categorie Gear en Tech en in het dagboek van de beginnende racefietser. Heeft recent uitgesproken te willen trainen voor een kwart triathlon in 2020, maar wil zich eerst richten op fietsen.

Puck– Opgegroeid in een zeer sportief gezin. Sporten, met name hardlopen en fietsen, is haar van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Ook de vakanties met het gezin waren actief. Zo gingen zij op lange fietsvakanties door onder andere Frankrijk, België en Nederland. Daarna jarenlang gesport in de sportschool en daarnaast ook  gefietst en hardgelopen. Ook in haar eentje van Italië naar Nederland gefietst. Een droom was altijd al om zelf een triathlon te voltooien, omdat ze al als klein kind aan de zijlijn haar vader Henk aan stond te moedigen tijdens zijn triathlonwedstrijden. Het sporten in de sportschool staat op een zeer laag pitje en de trainingen voor de triathlon zijn in volle gang. Op het moment hard aan het trainen voor haar eerste halve triathlon in Almere.

Decathlon

Freelancers – Regelmatig krijgen wij hulp met artikelen van (sportende) freelancers. Deze mensen zijn expert op een bepaald gebied.

Wat zijn de plannen/doelen voor de komende tijd?

Wij zijn nog een jong platform. Onze ambitie: Een groot positief triathlon-platform worden. Wij zijn nu pas twee maanden actief bezig met het werken en bouwen aan de website. We hebben nog enorm veel ideeën voor de website. Zo willen wij een grote triathlon kennisbank opzetten en trainingsschema’s ontwikkelen, samen met experts en andere interessante serie-artikelen. De komende tijd zijn we voornamelijk bezig met schrijven van leuke content, zodat je urenlang leesplezier kan hebben op Triathlon365.nl.

Dagboeken

Edwin is begonnen met zijn dagboek voor de beginnende racefietser en Puck gaat binnenkort schrijven over haar trainingen voor de halve triathlon. Dit onderdeel van de website vinden wij erg leuk. In de toekomst willen wij dit ook uitbreiden met dagboeken van (ervaren) triathleten, professionals, coaches etc.

Winactie

Binnenkort hebben wij een leuke winactie op onze Facebookpagina. Dit is onze eerste actie, maar zal zeker niet de laatste zijn! Om op de hoogte te blijven kun je onze Facebookpagina leuk vinden of volgen.

Wij houden jullie zeker op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons platform. Heb je zelf ideeën, wil je een steentje bijdragen, heb je een vraag of een andere opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of onze Facebookpagina.

Sportieve groet,

Henk, Edwin en Puck

Ook interessant
Dagboek van de startende racefietser: Deel 1