Tweedekansjes op fietsenwinkel.nl

tweedekansjes

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Triathlon is een dure sport. Zeker wanneer je begint en alle spullen nog moet aanschaffen ben je veel geld kwijt. Gelukkig hoef je niet de duurste spullen te hebben om te kunnen starten met trainen en om wedstrijden te kunnen doen. Wanneer je weet waar je moet zoeken kan je ook producten vinden die goedkoper zijn dan normaal. In deze blog lees je meer over de tweedekansjes op fietsenwinkel.nl. Een goed initiatief vinden wij!

Over de webshop fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een webshop met verschillende typen fietsen. Denk hierbij aan elektrische fietsen, stadsfietsen maar ook sportieve fietsen zoals racefietsen en mountainbikes. Ook vind je in de webshop accessoires en onderdelen. Naast deze webshop zijn er ook veel fysieke winkels te vinden door heel Nederland.

winkels fietsenwinkel.nl

Wat zijn tweedekansjes?

In de webshop van fietsenwinkel.nl vind je verschillende tweedekansjes. Dit zijn fietsen die gebruikssporen hebben. Deze fietsen worden gecontroleerd door een monteur en presteert verder zoals zou moeten. De tweedekansjes hebben bijvoorbeeld lichte beschadigingen opgelopen tijdens het transport of zijn kort gebruikt in het testcenter, daarom zijn ze extra scherp geprijsd. Bij sommige fietsen kan de korting flink oplopen!

tweedekansje

[button color=”black” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://tc.tradetracker.net/?c=9959&m=12&a=320259&u=%2Ffietsen%2F-%2Fracefietsen%2Ftweedekansje”]Bekijk de beschikbare tweedekansjes[/button]

De racefietsen keuzehulp

Bij de keuze voor een geschikte racefiets kan je op de website gebruik maken van de racefietsen keuzehulp. Deze keuzehulp bestaat uit verschillende stappen. Zo kies je eerst voor een frametype, dames of heren. Daarna kies je voor een model, het framemateriaal, een crankstel, een schakelgroep, de gewenste levertijd en je vult je lichaamslengte in. Hierdoor wordt het makkelijker om een juiste keuze te maken.

Fabrieksgarantie en bedenktijd

Wanneer je een tweedekansje koopt, heb je recht op fabrieksgarantie en bedenktijd. Daarin verschilt de aankoop eigenlijk niet met de aankoop van een “gewone” fiets. De garantie is wel van toepassing op de staat waarin je de fiets aanschaft. Wanneer je hem koopt met verschillende krassen, dan vallen deze krassen dus niet onder de garantie. Ook heb je recht op 100 dagen bedenktijd. Mocht de fiets toch niet bevallen kan je hem binnen die 100 dagen retourneren.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.