Het sportmerk Under Armour heeft vanaf aankomende maandag een aantal mooie kortingsacties! Dit merk heeft kledinglijnen voor verschillende sporters. Waarschijnlijk zijn ze het meest bekend om hun kleding voor atleten die in de sportschool trainen. Toch hebben ze ook een uitgebreide lijn voor hardlopers, inclusief hardloopschoenen. Deze hardloopschoenen zijn onder andere aangeraden voor lopers in de Runner’s World. In de komende week zullen we deze blog regelmatig updaten met de nieuwste Under Armour Black Friday aanbiedingen.

Cyber week

Op maandag 25 november 2020 begint de cyber week in de Under Armour webwinkel. Tot en met donderdag 28 november 2020 krijg je op alle producten in de webwinkel 30% korting.

Under Armour hardloopschoenen

Bekijk alle hardloopschoenen | Under Armour

In de Under Armour webwinkel vind je tijdens de Black Friday saleperiode verschillende hardloopschoenen voor mannen en vrouwen. Benieuwd naar de bijzonderheden van de Under Armour hardloopschoenen? Lees dan ook de blog “Hardloopschoenen van het merk Under Armour“. Een aantal hardloopschoenen zijn ook aangeraden door Runner’s World.

HOVR Infinite Women’s

Deze hardloopschoenen zijn voor neutrale lopers. Ze zijn geschikt voor het lopen van alle afstanden, van korte tot lange afstanden. De ingebouwde HOVR technologie zorgt voor een duurzame energieteruggave. De record sensor technologie volgt, analyseert en bewaart enorm veel verschillende statistieken tijdens het hardlopen.
UA HOVR Infinite

Bekijk de HOVR infinite

Herenhardloopschoen HOVR Infinite Camo

camo infinite

Bekijk de HOVR infinite reflect

Hardloopkleding voor vrouwen

Bekijk alle (hardloop-) kleding voor vrouwen | Under Armour | 

Naast hardloopschoenen vind je in de webwinkel ook hardloopkleding. Van hardloopleggings tot sportsokken en van petten naar shirts. Wij vinden de leggings met glans erg mooi (speed stride en fly fast) en anders dan de hardloopleggings van andere merken.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Wiggle Black Friday aanbiedingen voor triatleten 2019

Speed Stride UA

speed stride UA

Bekijk de speed stride legging hier

Fly Fast

fly fast

Bekijk de Fly Fast leggings hier

Coldgear

Deze tights  zijn speciaal ontworpen om te dragen tijdens koude winterdagen. De speciale stof zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden. Zweet wordt afgevoerd door de stof, tevens droogt de stof ook erg snel. Ook zitten er een aantal reflecterende details op de broek die ervoor zorgen dat je beter zichtbaar bent in het donker. De coldgear collectie van Under Armour bestaat uit verschillende kledingstukken.
coldgear tights UA

Bekijk de coldgear collectie

Mannen hardloopkleding

Ook voor mannen is er een ruime collectie met hardloopkleding. Het merk staat onder andere bekend om de compressieshirts. Deze kan je goed dragen onder een windbreker wanneer je met koud weer buiten sport. Veel van deze shirts nemen het vocht goed op.

ColdGear compressieshirt

compressie

Bekijk de compressieshirts hier

Hardloopbroeken mannen

UA hardloopkleding mannen

Bekijk alle hardloopbroeken

Black Friday en Cyber Weekend

Op Black Friday, vrijdag 29 november 2020, tot en met zondag 1 december ontvang je 35% korting op producten in de webwinkel.

Cyber Monday

De hoogste kortingen krijg je op Cyber Monday, maandag 2 december 2020. Op deze dag ontvang je namelijk 40% korting op producten in de webwinkel.