Vandaag 8 maart 2019 is onze winactie gesloten. Hieronder vind je de winnaars van de drie Decathlon cadeaubonnen ter waarde van €150, €25 en €25! Niet gewonnen? Wees niet getreurd! Wij hebben binnenkort weer een hele leuke nieuwe winactie. Voor de winnaars: Van harte gefeliciteerd!

Winnaars winactie

Meer dan 1100 mensen hebben meegedaan aan onze Decathlon cadeaubonnen winactie! We hebben alle namen genoteerd en door een online generator gehaald. De volgende winnaars zijn daar uit gekomen!

Decathlon cadeaubon ter waarde van:

  • 150 euro – Lisette Groosman-Cauwels
  • 25 euro – Charlie Schuurman
  • 25 euro – Jacco de Bruin

Heb je niet gewonnen? Binnenkort komt er weer een hele gave winactie online! Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten!

De winnaars kunnen contact opnemen via pb. Wij hebben alleen een voornaam en e-mailadres nodig om de cadeaubon online te versturen! Zodra wij alle emailadressen binnen hebben, versturen wij de cadeaubonnen. De cadeaubonnen worden uiterlijk 11 maart 2019 verstuurd.

Hoe hebben wij de winnaars uitgekozen?

We hebben alle likes én onze Facebookpagina in een overzicht gezet met behulp van deze website. Daarna hebben wij alle namen plus de mailaanmeldingen ingevoerd in Online Naam Loten. De bovenstaande drie winnaars kwamen er direct uitrollen! Nogmaals gefeliciteerd!

Winactie voorbij

Op het moment is deze winactie afgelopen. Wij hebben de cadeaubonnen verstuurd naar de gelukkige winnaars. Houdt onze sociale media goed in de gaten. Binnenkort komt er weer een leuke nieuwe actie!

VOOR JOU GESELECTEERD:
Derde opeenvolgende Triathlon Staphorst weer groot succes