Home » Triathlon black friday en cyber monday aanbiedingen 2021

Triathlon black friday en cyber monday aanbiedingen 2021

Op vrijdag 26 november 2021 is het weer black friday. Deze traditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving day, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben. Deze dag wordt beschouwd als de start van het kerstinkopen-seizoen. Bedrijven knallen met speciale aanbiedingen. Ook in Nederland en België zijn er steeds meer bedrijven die hier aan meedoen. (Online) winkels hebben de mooiste aanbiedingen met hele hoge kortingen. Ook producten die je gebruikt bij een triathlon of triathlontraining zijn vaak in de aanbieding. Black Friday triathlon aanbiedingen 2021 komen er zeker! Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Op maandag 29 november 2021 is het Cyber Monday. Ook op deze dag kun je ook veel leuke triathlon aanbiedingen verwachten.

Triathlon black friday aanbiedingen 2021

Alle triathlon black friday en cyber monday 2021 aanbiedingen

Druk op de Bekijk-knop voor meer informatie over de producten.

Hieronder zie je 20 producten met enorm hoge korting. Deze lijst passen wij de gehele week aan.

Bol.com aanbiedingen black friday 2021

Bol.com heeft tijdens Black Friday vaak 8 dagen lang de beste deals. Hier zitten ook traditiegetrouw sporthorloges, outdoor artikelen, sportaccessoires en triathlon-spullen bij. Zodra er meer bekend is over deze triathlon black Friday 2021 deals, updaten we deze pagina.

Wiggle triathlon-aanbiedingen Black Friday

Wiggle doet elk jaar mee met leuke aanbiedingen. Dit is wellicht een van de meest interessante online winkels om in de gaten te houden als triatleet. Wat we al wel weten: Wiggle heeft in 2021 meerdere weken lang Black Friday aanbiedingen. De. Neem vooral ook zelf een kijkje op de website!

All4running Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen

In 2021 komt ook één van onze favoriete hardloopwinkels met speciale Black Friday en Cyber Monday deals. In deze lijst vind je uiteraard veel verschillende hardloopschoenen waaronder onze favoriet de Hoka One One Clifton 6. Naast hardloopschoenen vind je hier hardloopkleding, sporthorloges en andere accessoires.

Coolblue Black Friday deals

Ook in 2021 zijn er bij Coolblue weer speciale Black Friday deals! Binnenkort komen wij met meer informatie over wanneer de deals starten.

Nike Black Friday aanbiedingen

In de Nike webshop krijg je in 2021 al ruim voor Black Friday de beste aanbiedingen te zien. Zo ontloop je de drukte rond Black Friday. Triatleten kunnen bij Nike onder andere terecht voor loopkleding en hardloopschoenen. De beste deals komen hieronder te staan zodra deze voor 2021 bekend zijn!