Over ons

Vind jij het als beginnende triatleet moeilijk om te bepalen hoe je moet beginnen met trainen? Ben jij op zoek naar triathlonbenodigdheden met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Wil jij interessante artikelen lezen over triathlontraining en op de hoogte blijven van de wedstrijden die worden georganiseerd? Dan ben je bij Triathlon365 op het juiste adres!

Triathlon365 is een online triathlonmagazine met veel interessante en informatieve triathlonartikelen, handige koopgidsen en een volledige triathlonkalender met informatie over de triathlonwedstrijden.

Onze visie

Op Triathlon365 willen wij mensen enthousiast maken en informeren over de triathlonsport. Iedereen is welkom op onze website. Van de triatleet die meedoet aan de SLOWTriathlon – een triathlon die je kan vergelijken met een toertocht in triathlonvorm – tot de fanatieke triatleet die traint voor de hele of zelfs ultra triathlon afstand.

Wij staan open voor verschillende visies op trainen en denken dat iedere triatleet baat heeft bij een eigen aanpak. Hetzelfde geldt voor triathlonbenodigdheden. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren.

Samenwerkingen

Wij hebben voor Triathlon365 samen mogen werken met verschillende grote merken. Hieronder vind je meerdere voorbeelden van onze samenwerkingen.

Uiteraard staan wij ook zeker open voor nieuwe samenwerkingen. Heb je interesse in een samenwerking met Triathlon365? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of stuur een mail naar triathlon365nl@gmail.com.

Manieren van samenwerken

Er zijn verschillende manieren waarop je met ons kan samenwerken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Heb je andere ideeën? Stuur ons gerust een bericht!

  • (Product) reviews
  • Advertorials
  • Editorials
  • Winacties
  • Gastschrijvers

Garmin

Voor Garmin hebben wij de Garmin 945 mogen testen. Wij kregen de gehele triathlonbundel toegestuurd. Naast het triathlonhorloge kregen wij een hartslagmeter voor tijdens alle triathlononderdelen en een hartslagmeter voor tijdens het zwemmen. Ook kregen wij een houder voor het horloge die je op de fiets kon bevestigen.

Polar

Van Polar ontvingen wij de H10 hartslagsensor en de OH1 optische hartslagsensor om een review over te kunnen schrijven. Deze hartslagsensoren kan je koppelen aan horloges van verschillende merken. Vaak kan je hiermee ook testen doen om uit te vinden wat jouw omslagpunt is. .

All4Running | Hoka One One

Via All4Running kregen wij een paar Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen om te testen. Uiteindelijk heeft redactielid Puck hier in 2019 ook haar eerste halve triathlon op gelopen.

First Energy Gum

Van Mark Tuitert kregen wij de First Energy Gum om te testen. Veel sportvoedingsmerken hebben tegenwoordig sportgels met cafeïne of zelfs cafeïneshots in hun assortiment. Deze geven je tijdens een wedstrijd of zware training een extra boost. De First Energy Gum geeft jou een cafeïne-boost in de vorm van een kauwgom.

IMG 20191215 WA0019 rotated

Jake

Van het merk Jake kregen wij volwaardige maaltijdshakes en maaltijdrepen om te testen. De laatste jaren zie je de populariteit van goede en voedzame maaltijdshakes steeds verder groeien. Mensen willen snelle maaltijden kunnen eten die toch alle voedingsstoffen bevatten die het lichaam nodig heeft. Jake biedt deze maaltijdopties ook voor sporters.

Gastschrijvers

Wij hebben verschillende malen samengewerkt met gastschrijvers. Door deze samenwerkingen kunnen wij de bezoeker informatie bieden van echte experts. Uiteraard staan wij hierdoor open voor meer samenwerkingen met gastschrijvers.

Fietsmeting bij De Biomechanieker

Namens Triathlon365 is redactielid Henk langs geweest bij de Biomechanieker voor een fietsmeting. Wij hebben daarna een uitgebreide blog geschreven over hoe deze fietsmeting in zijn werk ging.

Amadeo fietsmeting

Het gezicht achter Triathlon365

Eigenlijk zouden wij ook wel kunnen zeggen “De gezichten achter Triathlon365”. De redactie bestaat namelijk uit drie verschillende gezichten: Edwin, Henk en Puck. Triathlon365 is ontstaan toen Puck begon met trainen voor haar eerste triathlonwedstrijd. Ze had al wat ervaring met de drie afzonderlijke onderdelen. Maar om die onderdelen samen te brengen en goed voorbereid aan de start te staan van haar eerste (halve) triathlon was nogal wat! Tijdens de voorbereiding naar deze wedstrijd toe besloot ze samen met de andere twee redactieleden een eigen triathlonplatform te beginnen vol met handige informatie over training en gear. Inmiddels zijn we alweer een paar jaar verder en heeft zij in 2019 haar eerste (halve) triathlon met haar vader (redactielid Henk) met succes voltooid. Edwin kan je ook wel kennen van de blogs “Dagboek van de beginnende fietser“.

Terug in Nederland en plannen voor de komende tijd

De afgelopen drie jaar hebben wij, Edwin en Puck, twee jaar in een busje en één jaar in een camper gewoond. In de winter verbleven wij in het plaatsje Benicassim aan de Costa de Azahar in Spanje. Wij hebben daar gewerkt en uiteraard ook genoten van het sporten in de prachtige omgeving met het heerlijke weer.  

20190125 104022
Redactielid Edwin aan het fietsen in Desierto de Las Palmas in Benicassim, Spanje

Na drie jaar vonden wij het ook weer fijn om in Nederland in een huis te wonen en ons te storten op leuke werkprojecten. Een week voor de grenzen in Spanje gesloten werden vanwege de coronacrisis waren wij weer terug in Nederland.

Voor de komende tijd hebben wij als redactie zijnde veel leuke plannen voor Triathlon365. Hierbij kan je denken aan een eigen e-book, veel nieuwe prijsvergelijkers, reviews en koopgidsen en misschien zelfs een Triathlon365 YouTube-kanaal.

Henk in de Becel reclame

Becel heeft een prachtige reportage gemaakt over Henk. Deze bekijk je hieronder.

Op de hoogte blijven

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste interessante artikelen, de beste aanbiedingen en de nieuwste winacties? Dan kan je je hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief (binnenkort). Ook zijn wij actief op verschillende social media kanalen. Je kan ons volgen op Facebook, Instagram, Twitter en wie weet binnenkort op YouTube. ?

Tags:

Triathlon producten testen | product review triatlon | advertorial triathlon | review producten | maaltijdshakes review laten schrijven | editorial triathlon | fietsen review | zwemmen review | hardlopen review| Triathlon magazine | Gastschrijver triathlon | SEO triathlon | SEA triathlon