Home » Triathloncoaches in Nederland » Frank Heldoorn Coaching

Frank Heldoorn Coaching


Frank Heldoorn Coaching

Frank Heldoorn Coaching
W: www.frankheldoorncoaching.nl
E: info@frankheldoorncoaching.nl
T: 06- 13 245 304

“Een leven lang duursport. Ruim 15 jaar coaching. Een vrachtwagen vol passie en ervaring voor de gepassioneerde duursporter”

– Frank Heldoorn

Wie is Frank Heldoorn?

Vader van 3 kinderen. Gescheiden. Fulltime online coach. 50 jaar jong. Rijk triathlonverleden met (europese)juniorentitels, Nederlandse titels lange afstand, 3-voudig IM winnaar, 3-voudig IM Hawaii top 10 finisher (tot op heden de laatste Nederlandse man die dat voor elkaar bokste (1999!). Recordhouder Nederlandse deelnemers marathon  IM Hawaii (2u51). Vanaf 2006 met pensioen als triatleet.

Kort daarvoor al gestart met coaching. Inmiddels honderden (tri)atleten gecoached van allerlei niveau. Schrijver voor loopblad RunningNL. Mijn werkwijze is “no nonsense”. Geen hoogdravend engels op mijn site waar ik Nederlandse atleten begeleid. Geen zelfbenoemd “topcoach”. Ik test mijn atleten zelf. Alleen al om de persoon in kwestie beter te leren kennen en – niet onbelangrijk – de verschillende technieken te kunnen beoordelen. Ik werk BEWUST niet met een bestaand online platform.

Jouw trainingsprogramma ontstaat voor 100% uit mijn brein en niet uit algoritmes achter een platform. En ik ben maar zo “goed” als de feedback die ik van jou krijg.

Frank Heldoorn coaching

Missie

Samen het maximale uit jou halen. Het belangrijkste van coaching is communicatie. Ik ben voor het maken van een schema op maat afhankelijk van jouw input. Jouw feedback. Jouw vragen. Jouw twijfels. Jouw herstelvermogen. Daarover communiceren is de allerbelangrijkste voorwaarde voor een goede samenwerking. Dat wetende: het aantal communicatiemomenten aan banden leggen? Wat een onzin. Had ik maar geen coach moeten worden. Of duidelijker moeten communiceren. Heb je een vraag? Stel ‘m. En ga niet eerst moeten kijken of je nog wel mailtegoed hebt. Bij mij betaal je 1 prijs en staat vragen vrij.

Diensten

Zie mijn missie. Trainingsprogramma’s op maat. Bij de start beginnen we met een fiets- en looptest (op zoek naar hartslagzones, 1x jaarlijks volstaat) en werp ik een blik op de zwemtechniek. In het schema is ruimte voor gewenste clubtrainingen en wordt een lange termijnkapstok gemaakt richting de door jou bepaalde doelen.

Een van mijn doelen is zoveel mogelijk inzicht verschaffen in de achterliggende trainingsleer zodat we de communicatie op een hoger plan tillen. Regelmatig organiseer ik trainingskampen of zal stimuleren ergens aan te haken. Wat ik niet te bieden heb kun je gerust bij anderen halen. Ik verwijs regelmatig door igv trainingskampen, voedingsadvies en fietsmetingen. Schoenmaker blijf bij je leest is een belangrijke regel voor welke coach dan ook. Ik verkoop daarom ook geen produkten.  

Mijn advies is altijd 100% onafhankelijk. Trainen/coachen is een gezamenlijk veranderproces. En dat proces is voor jou net zo spannend als voor mij. Jij moet vertrouwen geven. Ik krijg er een hele verantwoordelijkheid bij: ik heb invloed op je gezondheid, je gezinsleven, je indirect geluk.

Video

Ben je bereid om te veranderen?

Prijzen

€ 375,00 voor 6 maanden. Eerste opstarttesten € 125,00. Bij bijtekenen na 1 jaar zijn de – jaarlijkse – testen inbegrepen in de € 375,00. Aanschaf online verzorgingstool Fuel2Endure (zelf ontwikkeld): € 19,95

Sociale media

Fuel2Endure Facebook

Frank Heldoorn Coaching Facebook

Ervaringen

Feestjes van atleten (hun feestjes) deel ik sporadisch op FB. Mijn coachees zijn mijn ambassadeurs. Ik heb nog nooit geadverteerd of testimonials willen gebruiken om mijn coaching te promoten.

Actions speak louder than words!