KT Coaching

Karen Oud
Wieler – en Triatloncoach

Website: https://ktcoaching.nl/
Mail: info@ktcoaching.nl
Instagram: @kt_coaching_nl
Facebook: KTCoachingNL
tel: +31 (0) 6 4032 1601


2021 06 24 10.49.54 1

Wie is Karen Oud / KT Coaching?

Als actief triatleet (sinds 6 jaar) en wielrenner (20 jaar) was ik de laatste jaren zó veel met de sport bezig dat ik mij heb omgeschoold tot triatloncoach en wielercoach. Ik heb de studie HBO Sport en Beweging afgerond, en ik ben Ironman Certified Coach. Als atleet focus ik me vooral op de langere afstanden, maar als training doe ik ook regelmatig een sprint of olympische afstand. In het wielrennen probeer ik enkele keren per jaar een tijdrit te doen, en een mooie granfondo in het buitenland. Als coach doe ik alle afstanden, en alle niveaus. 😊

Met een MSc Earth Sciences heb ik een exacte achtergrond, en dit helpt mij om trainingsschema’s gestructureerd op te bouwen en trainingsresultaten te analyseren. In mijn eerdere werk als Adviseur Duurzame Mobiliteit miste ik erg het menselijke aspect. In het begeleiden van atleten vind ik dat helemaal. Hoe zorg ik ervoor dat iemand zich op een zo goed mogelijke manier kan voorbereiden op zijn of haar doel? Dit is van zo veel factoren afhankelijk: niet alleen het fysieke aspect van de training komt er bij kijken, maar ook het mentale aspect, de persoonlijke situatie, de wensen, de mogelijkheden. Als ik van die puzzel een perfect op maat programma kan maken waardoor een atleet in optimale vorm én met plezier zijn/haar doel behaalt: dat is mijn ultieme doel. Zeker als iemand dan zó enthousiast is dat het volgende doel gelijk bedacht wordt.

Visie

Bij mij krijg je een totaalpakket aan begeleiding. Niet alleen het fysieke gedeelte komt aan bod (het trainingsschema); er is ook veel ruimte voor mentale training, tactiek, techniek, (sport)voeding. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt leggen we de nadruk op een of meerdere van deze aspecten, en zorgen we dat jij je kunt verbeteren.

Ik wil zorgen dat jij je sterke punten versterkt, maar ook dat je beter kunt omgaan met je onzekerheden/minder sterke punten, en die uiteindelijk óók kunt versterken.

2021 06 27 15.03.48

Individuele triatlon- en wielercoaching

  • Uitgebreide intake
  • Techniekanalyse zwemmen en hardlopen
  • Trainingsschema in TrainingPeaks per vier weken
  • Elke vier weken een coachingsgesprek via telefoon of video
  • Onbeperkt contact via mail
  • De mogelijkheid tot tussentijds bijstellen van het schema
  • Advies over (sport)voeding, techniek, wedstrijdtactiek, etc.
IMG 20210627 WA0063 cutout

Prijzen

het ‘standaardtraject’ van individuele online begeleiding krijg je al vanaf € 50,- per vier weken. Een traject op maat is ook mogelijk. Bijvoorbeeld eens per week of twee weken een schema en coachingsgesprek. Neem voor de mogelijkheden contact op met mij via info@ktcoaching.nl.