Atletiekspelen op je mobiel… Tuurlijk toch! 

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Nederland heeft een van de hoogste smartphone-penetratiegraden ter wereld, en de meesten van ons zouden verloren zijn zonder hun smartphone. We kunnen die kleine handige toestelletjes voor alles gebruiken, van winkelen tot bankieren en films kijken. En zelfs om onze atletische vaardigheden te tonen, althans in de virtuele wereld. Bovendien is een vrij moment nooit meer verloren tijd want spelletjes zijn kort maar scherpen de geest. Hier ontdek je welke games het leukste zijn voor sportfans zoals jij. 

Summer Games Heroes 

Voor de fan die van zowat alle mogelijke sporten houdt, is Summer Games Heroes van Tangram 3D door Android het perfecte mobiele spel. Je kunt namelijk een veelheid aan sporten beoefenen, zoals atletiek, paardrijden, fietsen, zwemmen, en ga maar door. 

Door je atleet te trainen, kan hij aan steeds meer disciplines meedoen en natuurlijk winnen. Maar je moet er ook op letten dat je sporter geen blessures oploopt. Slaat het noodlot toe, dan zorg je ervoor dat hij goede verzorging krijgt. Je hebt verschillende niveaus in de diverse sporten waardoor het spel heel lang blijft boeien. Summer Games Heroes is zeer gemakkelijk te leren. Dat maakt het geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers. 

Olympic Slots 

Deze mobiele gokkast van ontwikkelaar Games OS is beschikbaar bij de meeste veilige casino sites. Er zijn vijf rollen en in totaal negen betaallijnen in Olympic Slots. Met een nummerplaatje geef je je inzet aan. Kies eerst je land. Vervolgens beslis je welk bedrag je wilt inzetten voordat je de rollen in beweging zet en voor de gouden medaille gaat. Ook hier mag je competities verwachten in verschillende sporten waarbij iedereen letterlijk zijn beste beentje voorzet om een medaille te winnen. Gebaseerd op de Olympische Spelen van 2012 in Londen

Clickathlon 

Denk je van ’s morgens tot ’s avonds alleen maar aan sport, dan is Clickathlon het ideale game voor jou. Je beheert je triatlon team en stoomt ze klaar voor spannende races tegen teams van andere spelers. Het leuke van dit spel is dat je tegenstanders van over de hele wereld leert kennen, allemaal met hetzelfde doel: het eigen team laten winnen. De sporten zijn onder andere hardlopen, fietsen, zwemmen (in open zee!), marathon, crossfit, enz. 

Je moet een feilloze strategie kiezen, voeding, tenues en uitrusting voor je mensen in orde brengen en hun trainingen nauwgezet plannen zodat ze topprestaties leveren van de startblokken tot eindmeet. Het spel werd in 2021 gelanceerd door RPG Sports Games en kent een grote community waar je op de raad van andere spelers kunt rekenen om je team naar de top te leiden. 

Ragdoll Runners 

Een spel met bijzonder realistische graphics is Ragdoll Runners. De software van Samuel Manier is beschikbaar voor zowel iOS als Android. De titel verraadt al dat je in dit spel hoofdzakelijk loopwedstrijden mag verwachten. In tegenstelling tot gelijkaardige spelletjes hoef je hier niet als een gek op de toetsen te hameren om te winnen. Vooral een goede timing en wat slim inzicht helpen je verder. Doordat je het steeds tegen sterkere tegenspelers moet opnemen, blijft het game een uitdaging en gaat het niet vervelen. 

Optrimize

Categorie: Overig

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: