GEL-NOOSA TRI 12: De nieuwste triathlonschoen van Asics

asics women 3

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

De nieuwste GEL-NOOSA TRI schoen is verkrijgbaar in de Asics webwinkel. Er was even geen GEL-NOOSA TRI schoen verkrijgbaar maar hij is nu weer terug als de GEL-NOOSA TRI 12! Deze snelle en lichtgewicht triathlonwedstrijdschoen is erg populair onder triatleten.

Kenmerken van deze unieke triathlonschoen

Deze Asics schoen staat bekend om zijn lichte gewicht en zijn kenmerkende kleuren. Hij biedt versteviging op de juiste punten en is uitermate geschikt als wedstrijdschoen. Ook heeft deze schoen een aantal kenmerken waardoor hij makkelijk aan en uit te trekken is, ideaal dus wanneer je meedoet aan een triathlon of run-bike-run wedstrijd. Er zitten elastische veters in (deze veters lijken op de afbeelding erg op XTEX veters) en de schoen heeft een speciaal flapje aan de hiel en op de “tong” van de schoen waardoor je hem snel aan kan trekken. De schoen heeft een speciale zool die op de contactpunten minder snel slijt dan andere zoolmaterialen. Hierdoor gaat de schoen langer mee. De schoen is gemaakt van een bepaalde stof waardoor je voeten droger blijven, ook in vochtige en regenachtige omstandigheden.

Bekijk de GEL-NOOSA schoenen

Bekijk hieronder meerdere GEL-NOOSA schoenen.

GEL-NOOSA TRI 12 – Mannen

De schoen is voor mannen verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties. Zo is er een geel, een oranje en een zwart model. Uiteraard hebben alle schoenen de kenmerkende knallende kleuren en de kleurcombinaties.

asics men 1
asics men 2
asics men 3

GEL-NOOSA TRI 12 – Vrouwen

Het vrouwenmodel van deze schoen is verkrijgbaar in twee verschillende kleurcombinaties. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Uiteraard hebben deze schoenen ook de kenmerkende veel- en felgekleurde details. Er was ook een gele/roze variant, deze is nu uitverkocht maar wie weet komt er nog een nieuwe voorraad binnen op termijn!

asics women 1
asics women 3
asics women 2
Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.