Fietskleding met een retro-look die gemaakt wordt door high-end fabrikanten in Europa en verspreid door het Engelse merk Prendas Ciclismo. Dat is wat je kan verwachten als je Prendas Ciclismo bezoekt, een webwinkel gerund door werknemers die zich er met hart en ziel voor inzetten.

Over het merk Prendas Ciclismo

Prendas Ciclismo is een merk met fietskleding dat is opgericht in 1996. In 1996 begon het als een eenmansbedrijfje dat nu is uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere werknemers. Het eerste merk wat in de winkel verkrijgbaar was, is het merk Etxeondo. De Spaanse naam Prendas Cyclismo (Fietskleding) is ontstaan door de samenwerking met dat kledingmerk. Op de website staat een uitgebreide beschrijving van het ontstaan van het merk waarbij de passie in iedere zin naar boven komt!

Eerlijke kleding

Het merk werkt samen met verschillende high-end fabrikanten in Italië, Spanje en Portugal. Er is regelmatig contact met deze fabrikanten en de kleding wordt op een juiste manier geproduceerd. Dit voelt toch een stuk beter dan kleding kopen bij een groot merk waarbij je niet weet waar de kleding wordt geproduceerd en of het wel een eerlijk proces is. Daarnaast hebben ze zich ook jaren ingezet voor het Dave Rayner Fonds.

Prendas Ciclismo retro fietskleding

In de webwinkel van Prendas Ciclismo vind je dus retro-ogende fietskleding van verschillende fabrikanten in Europa. De merken die verkrijgbaar zijn in de webwinkel zijn: Catlike, Santini, Etxeondo, Sinelli, Giessegi, Craft, Salas, DeFeet, Katusha Sports, Demarchi en kleding van Prendas Ciclismo zelf.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Fietstrainer kopen: Waar moet je op letten?

prendas ciclismo

Ga naar de Prendas Ciclismo webwinkel

Verzendkosten

Prendas Ciclismo is een Engels merk. Binnen Engeland betaal je geen verzendkosten. Vanuit Nederland betaal je wel verzendkosten, behalve als je voor meer dan £ 100,00 besteld. Bestel je een pakket dat minder weegt dan 1 kilo? Dan betaal je £ 9,95. Weegt het pakket 1-2 kilo? Dan betaal je £ 14,95. Wanneer het pakket zwaarder is betaal je £ 19,95 of £ 39,95, afhankelijk van het gewicht. Meer informatie over de betaalmogelijkheden, levering en verzendkosten vind je op de officiële website.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matt Ben Stone (@mattbenstone) op