Cadeautip voor een triatleet: Triathlon accessories pakket (hardloop cadeautip)

BTTLNS Accesoirepakket

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die aan triatlon doet of van plan is een triahtlon te gaan doen? Dan hebben wij een leuke cadeautip voor je. Het BTTLNS Triathlon accessoires voordeel pakket bestaat uit drie hele handige accessoires, die elke triatleet wel kan waarderen. Ook al heeft de triatleet één of meerdere van deze accessoires dubbel, dan is dat helemaal geen overbodige luxe om deze handige accessoires dubbel te hebben. Het pakket bestaat uit een startnummerband, chipband en reflectie snelveters. Het pakket is te koop in twee kleuren: zwart en geel.

Over het merk BTTLNS

Logo BTTLNS
Het logo van BTTLNS. Bron: triathlonaccessoires.nl

BTTLNS, afgeleid van Battalyana, de Noorse godin van de strijd, is een high-end triathlon merk opgericht in 2016 door fanatiek triathleet Mark van der Sanden. Het merk specialiseert zich in de ontwikkeling en aanbieding van topkwaliteit triathlonkleding en accessoires voor triathleten. BTTLNS streeft naar perfectie en blijft continu verbeteringen doorvoeren en nieuwe producten ontwikkelen om sporters beter te laten presteren. Het merk werkt nauw samen met zowel professionele als amateur triathleten en sponsort atleten zoals Marten van Riel, Katrien Verstuyft, Erik-Simon Strijk en Ruben Geys. BTTLNS is ook maatschappelijk betrokken, zoals blijkt uit hun samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation.

Wist je dat: Je dit merk uitspreekt als bAttAlyAns en niet als Buttelens

Het pakket in de winkel bekijken

Hieronder zie je direct de beste prijs van dit accessoirepakket in de winkel. Via de bekijk-knop ga je direct naar Triathlonaccessoires.nl toe voor meer informatie.

Wist je dat: Dit pakket is niet alleen voor triatleten erg interessant, maar ook voor hardlopers!

Wat zit er in het BTTLNS Triathlon accessoires voordeel pakket?

Het pakket bestaat uit drie handige accessoires, waar de meeste triatleten wel bekend mee zijn.

BTTLNS startnummerband

De BTTLNS startnummerband staat bekend om het draagcomfort en de uitstekende duurzaamheid. Het nieuwe model is gemaakt van een speciaal high-stretch materiaal voor een betere elasticiteit en een vlakke sluiting voor een comfortabele pasvorm. Daarnaast is de startnummerband voorzien van zes lusjes voor energiegels, zodat je tijdens de triathlon voldoende voeding bij je kunt hebben. Hieronder zie je de startnummerband, als je deze los wilt aanschaffen:

Goed om te weten: Een startnummerband is een elastische band die triatleten en andere sporters dragen om hun startnummer op een zichtbare en veilige manier te bevestigen tijdens een wedstrijd. De band wordt meestal rond de taille gedragen en heeft vaak bevestigingspunten of lusjes om het startnummer eenvoudig vast te maken.

BTTLNS chipband

In het pakket zit ook een chipband. De BTTLNS chipband is comfortabel en heeft een prettige pasvorm rond de enkel. Je kan hier een timing chip in dragen tijdens een triatlon of tijdens andere wedstrijden. Er zijn veel wedstrijden waarbij je een timing chip draagt. Tijdens de race loop je langs of over diverse controlepunten met sensoren die de unieke ID van de chip registreren en het tijdstip van doorkomen vastleggen. Een perfecte manier om de tijd te registeren!

BTTLNS reflectie snelveters zwart.

De BTTLNS snelveters zijn speciaal ontworpen voor triatleten die een snelle overgang tussen onderdelen willen. Deze snelveters, gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, bieden beperkte elasticiteit om zo de nodige extra steun te bieden tijdens het hardlopen. Hierdoor is het niet meer nodig om veters te strikken. Dit soort veters worden veel gebruikt door triatleten, maar eigenlijk zijn ze ook geschikt voor andere doelgroepen, zoals wandelaars, hardlopers, kinderen en ouderen.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: