Home » Chris Nikic: De eerste persoon met Down Syndroom die de Ironman voltooid

Chris Nikic: De eerste persoon met Down Syndroom die de Ironman voltooid

Chris Nikic_ De eerste persoon met Down Syndroom die de Ironman voltooid

Wat een geweldig nieuws en wat een prestatie! Chris Nikic kwam over de finish als de eerste persoon met Down Syndroom die de full distance Ironman voltooid.

Hij deed mee aan de Ironman Florida wedstrijd in Panama City Beach. Ondanks enkele tegenslagen, zoals een val van zijn fiets en meerdere mierenbeten tijdens een voedingsstop wist hij toch de wedstrijd te voltooien. Na 16 uur, 46 minuten en 9 seconden kwam hij over de finish.

Na het voltooien van de Ironman gaat Chris Nikic zich focussen op de deelname aan de Special Olympics USA Games van 2022.

banner

Hoe hij dit heeft bereikt? Door hard te werken, te geloven in zijn eigen kunnen en te focussen op een groei en verbetering van één procent per dag.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *