De nieuwste Nike Joyride hardloopschoenen

Nike Joyride

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Vandaag, 15 augustus 2019, is de Nike Joyride hardloopschoen gelanceerd. Al eerder wisten de NikePlus members van deze nieuwe schoen en nu zijn de schoenen voor iedereen beschikbaar. Ben je op zoek naar nieuwe hardloopschoenen? Wie weet is dit paar ideaal voor jou! Op Triathlon365 vind je meer blogs over hardloopschoenen. Bekijk ook zeker de blog over de Hoka One One Clifton 6 hardloopschoenen die wij mochten uittesten van All4Running. Dit is één van onze favoriete loopschoenen geworden.

Over de Nike Joyride schoenen en het ontwerp

Deze nieuwste Nike hardloopschoenen zijn uniek door het gebruik van de ronde “balletjes” in de zool. Naast dat deze balletjes de schoen een heel eigen uiterlijk geven, hebben ze voor hardlopers ook verschillende voordelen. De balletjes vormen zich tijdens het lopen helemaal naar jouw voet. Ook geven de balletjes jou tijdens het hardlopen precies de hoeveelheid demping die je nodig hebt. De bovenkant is van het speciale Flyknit materiaal waar veel atleten mee weg lopen. Dit materiaal vormt zich vaak als een sok om je voet, ademt goed en zorgt ervoor dat je tijdens het hardlopen een stuk minder last hebt van schuurplekjes en blaren. De schoen is licht en responsief.

Nike Joyride Run Flyknit voor vrouwen en mannen

De hardloopschoenen zijn verkrijgbaar in een vrouwen en in een mannenmodel. Qua kleur is er geen onderscheid gemaakt, de kleuren van de vrouwenschoen en van de mannenschoen zijn precies gelijk. De balletjes hebben in de verschillende schoenen de kleuren zwart/wit, rood/blauw of oranje/zwart.
De schoenen zijn verkrijgbaar in een witte kleur, met lichtblauw en oranje zool. Ook is de schoen verkrijgbaar in zwart met wit of in een donkere kleur rood met pasteloranje kleur zool. Deze schoenen kan je makkelijk met verschillende kleuren combineren. Ook op de zool zie je de balletjes door de doorschijnende laag, een leuk effect!

Joyride Nike

Meer Nike hardloopschoenen in de webwinkel

Wij waren het erover eens dat deze schoenen ook niet zouden misstaan als sneakers onder je dagelijkse outfit, zeker omdat je de kleuren zo makkelijk kan combineren. We hebben de schoenen helaas nog niet in het echt kunnen bewonderen. Mochten we ze hebben gezien vullen we deze omschrijving uiteraard aan met meer details over deze schoenen. In de Nike webwinkel vind je meer soorten hardloopschoenen waarvan je de meeste schoenen ook nog eens zelf kan vormgeven. Kies bijvoorbeeld het materiaal van de stof aan de bovenkant, de structuur van de zool en kies of je op de achterkant van de schoen het Nike-logo wil of een gepersonaliseerde tijd.

Optrimize

Categorie: Hardlopen

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: