Home » Fietsverlichting bij Omnibikeparts

Fietsverlichting bij Omnibikeparts

fietsverlichting bij Omnibikeparts

Nu de dagen korter worden en je buiten wilt blijven fietsen, ook wanneer het donker is, is het belangrijk om jezelf goed zichtbaar te maken in het verkeer. Het dagen van fel gekleurde kleding en kleding met reflecterende details helpen hierbij. Uiteraard heb je ook de juiste verlichting nodig voor op je fiets. Wij hebben de fietsverlichting bij Omnibikeparts bekeken.

Fietsverlichting bij Omnibikeparts

Omnibikeparts is een webwinkel waar je terecht kan voor fietskleding (handschoenen, petten en sokken) brillen en helmen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. De collectie is verbazingwekkend groot. Waarschijnlijk vind je hier al snel wat je zoekt. Ook de collectie fietsverlichting bij Omnibikeparts is vrij groot. Zo vind je hier hoofdlampen, verlichting sets maar ook losse verlichting voor aan de voorkant, achterkant en voor spare parts. Ook vind je verschillende dynamo’s. Wij hebben de fietsverlichting bij Omnibikeparts nader bekeken.

Blaze USB achterlicht

Prijs: €24,95

Wij waren meteen onder de indruk van het achterlicht Blaze van het merk Sigma Sport. Dit achterlicht werkt (overdag en ’s avonds) ook als een remlicht. Dit kan door de ingebouwde bewegingssensor. Wanneer het donker wordt of wanneer de weersomstandigheden slecht zijn gaat het achterlicht automatisch aan. Als het lichter wordt gaat hij vanzelf uit. Het achterlicht heeft een reikwijdte van 500 m. Je plaatst de verlichting aan de zadelpen. Je laadt de lamp op met de micro USB laadfunctie in 3 uur en hij kan 7 uur branden.

ACHTERLICHT BLAZE USB

24,95
Omnibikeparts.com
Prijs gecheckt op 21 juni 2021 20:29

COB-X achterlicht en koplamp

Prijs: €22,95

Dit achterlicht kan je met een micro-USB opladen in 1,5 uur. Zet je hem aan op de zogenaamde “knipperstand”? Dan kan hij 15 uur mee. Staat hij constant aan? Dan gaat hij 4,5 uur mee. Je kan de lamp zowel horizontaal als verticaal bevestigen aan de fiets. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Blauw, geel, wit en oranje. Dit licht vind je ook in een speciale koplamp variant.

KOPLAMP COB-X GEEL

22,95
Omnibikeparts.com
Prijs gecheckt op 21 juni 2021 20:29

ACHTERLICHT COB-X BLAUW

22,95
Omnibikeparts.com
Prijs gecheckt op 21 juni 2021 20:29

Axa compactline 20 USB voorlamp

Prijs: €32,50

Deze voorlamp is ook verkrijgbaar als een set met een bijbehorende achterlamp. De lamp is klein en fel. Je kan hem met de flexibele rubberen bevestigingsband op elke fiets bevestigen. Via de USB-kabel kan je hem makkelijk opladen. Binnen 2,5 uur is de batterij opgeladen. Hij gaat dan 12 uur mee. Je ziet met de lamp 40 meter voor je en je wordt gezien op 2500 m afstand!

COMPACTLINE 20 USB FRONT ZWART

32,50
Omnibikeparts.com
Prijs gecheckt op 21 juni 2021 20:29

COMPACTLINE 35 USB SET ZWART

47,95
Omnibikeparts.com
Prijs gecheckt op 21 juni 2021 20:29

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *