High support sport bh voor tijdens het hardlopen

sport bh

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Voor vrouwelijke triatleten is het enorm belangrijk om een aantal goede sport bh’s in de kast te hebben liggen. Zeker tijdens het hardlopen heb je een goede high support sport bh nodig. Een goede sportbeha moet veel ondersteuning bieden én comfortabel zitten. Je wilt niet dat de beha ergens knelt of dat er schuurplekken ontstaan.

In deze blog hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal goed beoordeelde en bekende sport bh’s die ideaal zijn om te dragen tijdens intensieve sporten zoals hardlopen.

Maatvoering

Over de jaren heen verandert bij de meeste vrouwen de behamaat regelmatig. Wist je dat de meeste vrouwen niet de juiste bh-maat dragen? Het is dus belangrijk om jouw maten goed te meten met een centimeter en daarna te kijken in de maatvoering tabel welke maat je precies nodig hebt.

Röhnisch – Infinite Flex sports bra

De Infinite Flex sports bra van het merk Röhnisch is uniek in zijn soort. Aan de voorzijde vind je namelijk vier verschillende plekken waar je de beha kan verstellen. Zo kan je de onderband verstellen, die onder de borsten loopt én je kan de dubbele laag mesh aan de voorzijde strakker trekken door de haakjes iets hoger te plaatsen richting de schouders. Aan de achterzijde kan je de beha bandjes ook strakker maken. Zo kan je hem naar je eigen wensen verstellen. Ideaal want ieder lichaam is weer anders en zo kan je de sportbeha veel beter passend maken.

roehnisch womens infinite flex sportsbra sportbeha detail 3
roehnisch womens infinite flex sportsbra sportbeha detail 2
roehnisch womens infinite flex sportsbra sportbeha

Nike – FE/NOM Flyknit bra

De Nike FE/NOM Flyknit bra is ook enorm populair onder hardloopsters. Van deze sportbeha heb ik er maar liefst drie in de kast liggen! Deze sportbeha biedt een enorm goede ondersteuning tijdens intensieve sporten zoals hardlopen. Het is wel een werk om deze (strakke) sporttop aan en uit te krijgen. Maar tijdens het sporten houdt hij alles op zijn plaats.

Nike FE/NOM Flyknit

79,99
51,97
Nike.com
Prijs gecheckt op 18 juni 2024 12:53

Anita Active – Air Control Deltapad sport bh

Een merk dat misschien iets minder bekend is, is het lingeriemerk Anita. In de Anita Active lijn vind je Anita sport bh’s met medium support of maximum support. De “Air Control Deltapad” sportbeha’s bieden maximum support en zien er daarnaast ook nog eens hartstikke mooi uit! In de beha vind je schuimschalen. Aan de achterzijde van de beha vind je een handige sluiting waardoor je de sport bh een stuk makkelijker aan kan trekken.

Anita Air Control Deltapad Sport BH

37,50
Bol.com
Prijs gecheckt op 19 juni 2024 07:22
Optrimize

Categorie: Hardlopen

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: