Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

IRONMAN U: De “universiteit” voor triatleten

IRONMAN U

Ben jij altijd bezig met het uitbreiden van jouw kennis over de triathlonsport? Lees je graag artikelen met informatie over de nieuwste duursport-gerelateerde onderwerpen? Misschien is IRONMAN U dan wel wat voor jou! Ook wanneer je een IRONMAN gecertificeerde triathloncoach wilt worden kan je hier terecht!

Wat is IRONMAN U?

IMU is een online educatieve omgeving. Via deze omgeving kan je verschillende cursussen volgen. Deze cursussen zijn geschikt voor triatleten die hun kennis willen vergroten, voor triathlon coaches en voor mensen die zich willen certificeren als IRONMAN coach.

Hoe ziet zo’n cursus er eigenlijk uit?

Het IMU programma is 100% online te volgen. Je vindt hier audio, “vraag de deskundige” video’s en downloadbare middelen. De cursussen kan je zelfstandig volgen. Je krijgt verschillende interactieve oefeningen die jouw coachingvaardigheden en -technieken versterken, behouden en toepassen.

Toegang tot een uitgebreide bibliotheek

Wanneer je een IMU cursus volgt krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek. Je vind hier (onder andere) uitkomsten van de nieuwste onderzoeken op het gebied van duursportvoeding, bewegingswetenschappen, uitrusting, technologie, sportgeneeskunde en nog veel meer.

IRONMAN coaching-certificeringsprogramma

Het IRONMAN coaching-certificeringsprogramma bestaat uit verschillende modules.

 1. Ironman geschiedenis en coaching filosofie
 2. Principes van oefeningen
 3. Wetenschap van het zwemmen
 4. Wetenschap van het fietsen
 5. Wetenschap van het hardlopen
 6. Sportvoeding
 7. Kracht en conditionering
 8. Trainingsschema’s ontwikkelen
 9. Kunst van het coachen
 10. Voorbereiding en uitvoer van evenementen
 11. Coachingbedrijf

Wanneer je kiest voor het IRONMAN coaching-certificeringsprogramma ontvang je een aantal handige hulpmiddelen. Zo ontvang je voor de hele en IRONMAN 70.3 trainingsschema’s, een “bibliotheek” aan trainingen, aanpasbare atleetevaluatieformulieren en sjablonen en educatieve hand-outs voor atleten.

Gratis interactieve cursus: “Introduction to triathlon”

Er is één interactieve cursus die je gratis kan volgen. Deze cursus duurt 1 uur en is een “Introduction to triathlon”. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de gratis cursus te gaan. Van de betaalde cursussen kan je wel een preview bekijken. Wil je meer informatie en wil je de prijzen bekijken? Neem dan een kijkje op de website!introduction to triathlon

Ook interessant
Muurdrager ophangsysteem racefiets kopen
Ophangsystemen en muurbeugels voor racefietsen kopen