Isostar tijdens trainingen of wedstrijden

Isostar training

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Isostar is misschien wel een van de meest bekende sportvoedingsmerken. Er zijn zelfs al jaren meerdere producten van Isostar verkrijgbaar in de supermarkten. Gebruik Isostar tijdens trainingen of wedstrijden en merk waarom dit merk al die jaren al onverminderd populair is gebleven. Wij hebben de verschillende producten van Isostar en verkoopadressen (online en offline) voor jou op een rijtje gezet! 

Isostar producten

Er zijn verschillende Isostar producten verkrijgbaar. Wij hebben deze producten op een rijtje gezet met een uitgebreide beschrijving.

Isostar Hydrate & Perform

Isostar Hydrate & Perform is een isotone sportdrankpoeder. Je gebruikt de sportdrank vooral als een soort vloeibare voeding. De koolhydraten zorgen ervoor dat de energie die je verliest tijdens de training meteen weer wordt aangevuld, tijdens echt lange trainingen kun je beter extra voeding nemen zoals gels of repen. Ook hardlopers zijn vaak fan van deze sportdrank tijdens lange duurlopen. Meestal valt de drank een stuk beter op de maag dan wanneer je tijdens een duurloop repen eet. De drank bevat naast veel koolhydraten ook calcium, magnesium en vitamine B1. Magnesium valt onder de elektrolyten, elektrolyten zijn belangrijk om aan te vullen wanneer je veel zweet. Ook kunnen ze kramp helpen voorkomen. Je kan kiezen uit de smaken cranberry, grapefruit, lemon en orange. De bus weegt 400 gram en is goed voor 10 gevulde bidons. Deze sportdrank wordt ook aanbevolen voor sporters die trainen in een warm klimaat.

Energy sport drink endurance+ Isostar

De energy sport drink endurance+ is weer een isotone sportdrank. Deze sportdrank is hoog in koolhydraten en in calorieën. Verder bevat de drank meerdere vitamines zoals vitamine B1, C en vitamine E. Een bus bevat 790 gram. Deze poeder is alleen verkrijgbaar in de smaak orange. Door de combinatie van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten kan de drank beter worden opgenomen door het lichaam tijdens lange duurtrainingen. Ook tijdens wedstrijden, zoals wielerwedstrijden of triathlonwedstrijden is deze drank goed geschikt.

Energy boost strawberry met cafeïne

Deze gummetjes zien eruit als snoepjes en smaken ook zo. Door de cafeïne krijg je tijdens een wedstrijd of pittige training een extra boost. Door de koolhydratenmix krijg je juist weer extra energie binnen. Ook zitten er meerdere B-vitamines in de energy boost strawberry met cafeïne. De verpakking bevat 10 stuks.

Meer Isostar producten

Naast de bovenstaande drie producten zijn er nog veel meer Isostar producten verkrijgbaar, onder andere repen, gels, tablets en boosters. Bekijk deze zeker eens in één van de onderstaande webwinkels. Gebruik deze producten van Isostar tijdens trainingen of wedstrijden.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.