Jouw dochter of zoon maakt kans op een zelf ontworpen fiets!

ontwerpactie

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Is jouw dochter of zoon creatief en een kleine triatleet in de dop? Wij kwamen bij toeval deze geweldige actie tegen voor kinderen tot en met 10 jaar oud! Amigo is het eigen merk van internet-bikes. De winnaar van de ontwerpactie wint een Amigo kinderfiets met zijn eigen ontwerp. Ook is de kans groot dat de fiets in productie gaat en aan het assortiment wordt toegevoegd!

Over internet-bikes

Internet-bikes is een webwinkel die valt onder TOM – een internationaal e-commercebedrijf – met maar liefst negen webshops. In Tilburg vind je ook nog een fietsenwinkel genaamd Giga Bikes. De showroom van deze winkel is ruim 1000 m2. Het bedrijf heeft ook een eigen fietsenmerk genaamd Amigo. Dit merk staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Je vind op internet-bikes verschillende soorten fietsen, onderdelen, accessoires en alles voor het onderhouden van jouw fiets.

De Amigo ontwerpactie

Allereerst handig om te weten: De kleurplaat kan voor 31 juli 2020 ingestuurd worden via de post of mail om kans te maken op een fiets met eigen ontwerp.

Kinderen tot en met 10 jaar die mee willen doen met de ontwerpactie kunnen kiezen uit drie verschillende kleurplaten met jongensfietsen waarvan één grote fiets en uit drie verschillende kleurplaten met meisjesfietsen waarvan ook weer één grote fiets.

Bekijk hier alle kleurplaten en de actievoorwaarden!

Uitgelichte afbeelding: Photo by Jess Bailey on Unsplash

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: