Onze 10 favoriete Engelstalige triathlonwebsites

Triathlon websites Engels

Wij zoeken regelmatig naar leuke nieuwtjes en artikelen die gaan over triathlon. Dit doen we om inspiratie op te doen of omdat we gewoon zin hebben om over de geweldige sport triathlon te lezen. In Nederland zijn er een aantal hele goede nieuwsbronnen op het gebied van triathlon, maar we maken ook regelmatig uitstapjes naar Engelstalige triathlonwebsites. We hebben een persoonlijke top 10 Engelstalige triathlon websites gemaakt. Kijk jij ook wel eens op deze websites?

Top 10 Engelse triathlonwebsites

De websites staan in willekeurige volgorde weergeven.

Triathlete.com

Triathlete logo

Link

Triathlete.com is een van de grootste en tevens bekendste triathlon-websites ter wereld. Triathlete streeft ernaar atleten te inspireren en te informeren over alle vaardigheden met het laatste nieuws, uitrusting, training en meer. Veel websites gebruiken deze website als bron. Wij lezen ook graag de stukjes op deze website. Op sommige dagen is Triathlete.com zelfs de eerste website die we bezoeken..

220triathlon.com

220 triathlon logo

Link

220 Triathlon is het langstlopende en populairste tijdschrift van het Verenigd Koninkrijk en biedt alles wat met triathlon te maken heeft. Naast het magazine bieden ze op hun website ook veel leuke informatie over de sport, zoals het laatste nieuws, wedstrijden, training / voedingsadvies en reviews.

Triradar.com

TriRadar logo

Link

Meerdere keren verkozen tot beste triatlonmagazine en -website in Engeland. Lees de blog voor diepgaand trainingsadvies van ’s werelds toonaangevende atleten en inspirerende beelden die de ware geest van de sport weerspiegelen. Helaas plaatsen ze niet veel berichten in ene jaar en neemt de redactie dikwijls een flinke winterpauze. Toch de moeite waard om eens door te nemen!

Enduranceplanet.com

Endurance planet

Link

Endurance Planet is de een online bestemming voor gezondheidsbewuste duursporters die optimaal willen presteren in de sport en voor hun lichaam willen zorgen. Als je een triatleet, hardloper, fietser, zwemmer, obstakelracer, of al het bovenstaande bent, dan zit je goed bij Endurance Planet. Een betrouwbare bron met veel maandelijkse updates.

Triathlon.org

World triathlon

Link

World Triathlon Series en de International Triathlon Union zijn het bestuursorgaan voor de Olympische triatlonsport. De website bevat het laatste triatlonnieuws, resultaten, foto’s en video’s van over de hele wereld.

Triathlon Taren YouTube

Triathlon Taren

Link

Oké, Triathlon Taren is geen website, maar een YouTube-kanaal. Toch hoort hij in deze lijst zeker thuis. Bekijk zijn kanaal eens en verbaas je over de hoge kwaliteit van zijn filmpjes. Enorm waardevolle informatie voor alle soorten triatleten, van jong tot oud en van beginner tot professional!

Wiggle.nl

Wiggle

Link

Wiggle is geen informatiewebsite over triathlon, maar een online winkel. Wij kijken vrijwel dagelijks naar de aanbiedingen in het assortiment. Ze hebben een aparte triathlonafdeling (link) op de website waar je regelmatig tegen lage prijzen de beste merken kan kopen! Neem gerust eens een kijkje.

Completetri.com

Complete tri website

Link

Complete Tri is geschreven door fervente triatleten die de nuances van triatlons, triatlontraining en de fijne punten van essentiële triatlonuitrusting zoals fietsen, tops, shorts en andere triatlonkleding begrijpen. De redactieleden houden van de sport en willen dat iedereen een geweldige ervaring heeft met hun triatlons, of ze nu hun eerste of hun vijftigste doen, een sprint of een Ironman.

K226.com

K226 triathlon website engels

Link

K226 is een groot triathlon-platform met daarop alles wat met de sport te maken heeft. Het wordt bijgehouden door enthousiaste sporters, atleten en triatleten. Ze plaatsen ook hele leuke video’s op hun YouTube-kanaal, zoals recent een video over wat zij op een dag eten als triatleet. De video kun je hieronder bekijken. K226 is echt een zeer waardevolle bron die we zeer regelmatig raadplegen!

Triathlonmagazine.ca

Magazine Canada

Link

Triathlon Magazine Canada is een van de grootste Engelstalige triathlonwebsites ter wereld. Ze belichten alle kanten van de sport en beperken zich zeker niet tot enkel Canada. Voor triathlonnieuws, trainingtips, voeding en wedstrijden kun je goed terecht op de website. Het tijdschrift is ook in digitale vorm te verkrijgen.

Globaltrinetwork.com

GTN

Website | YouTube

Een oplettende Facebook-volger wees ons er op dat wij GTN waren vergeten. GTN staat voor Global Triathlon Network en is – ook naar onze mening – het beste YouTube-kanaal voor triatleten. Ook op de website staat veel informatie die voor triatleten erg waardevol is. Het Global Triathlon Network (GTN) is het beste triatlon YouTube-kanaal, met video’s voor iedereen die van triatlon houdt: van doorgewinterde Ironman-racers tot first-timers – en iedereen daar tussenin.

Banner onder


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Plaats een reactie