Home » Powermeter voor tijdens het hardlopen: Stryd Footpod

Powermeter voor tijdens het hardlopen: Stryd Footpod

Stryd Footpod Powermeter hardlopen

De powermeter voor de fiets is onder fietsers en triatleten vaak al bekend. Er zijn veel triathloncoaches die graag willen dat de atleten zo’n powermeter gebruiken. Door deze (extra) gegevens kunnen ze het trainingsschema hierop aanpassen en hierdoor zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de triatleet die zij coachen. Tegenwoordig zijn er ook powermeters verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden tijdens het hardlopen. Wij hebben ons verdiept in de Stryd Footpod Powermeter.

Over het merk Stryd

Stryd is een merk dat vermogensmeters op de markt brengt voor tijdens het hardlopen. Het team bestaat uit wetenschappers, ontwikkelaars, ontwerpers en atleten. Op de officiële website van Stryd kan je zien dat ze ook online erg actief zijn. Zo zijn er speciale Stryd-coaches, kan je de Stryd Power Podcast beluisteren, webinars bekijken en vind je een gids over hardlooptraining. Het is zelfs mogelijk om trainingsschema’s te downloaden die je kan gebruiken met de Stryd Powermeter.

banner

Stryd Footpod vermogensmeter

Bekijk de Stryd Footpod vermogensmeter 

De Stryd Footpod vermogensmeter met winddetectie is één van de nieuwste Stryd producten die op de markt zijn gekomen. Uniek aan deze vermogensmeter is dat hij de kracht meet die je als loper nodig hebt om de wind te doorstaan ook kan je goed zien wat de intensiteit van de training is. Naast de inspanning die je levert, meet de Stryd Footpod vermogensmeter nog veel meer gegevens. De Stryd Footpod meet het geleverde vermogen (wattage), je snelheid, de contacttijd aan de grond, de pasfrequentie en de afgelegde afstand.Stryd Footpod

Kenmerken van de Stryd Footpod

– Prestatiebevorderende vermogensmeter voor het hardlopen
– Meet meer dan twaalf waarden
– Simpele bevestiging op de schoen
– Wind detectie
– omgevingssensoren
– Waterdicht en stootvast
– 1 maand gebruik op ingebouwde, draadloos herlaadbare, batterij
– Compatible met meer dan 30 sport horloges
– Gewicht: 10 gram
– Bluetooth & ANT+ verbinding
– iOS & Android
– Slaat 12-14 uur aan gegevens op met intern geheugen

De meerwaarde van een vermogensmeter voor hardlopers

Als je kijkt wat de gegevens zijn die een vermogensmeter voor hardlopers oplevert, vraag je je misschien af wat precies de meerwaarde is in vergelijking met een sporthorloge. Eén van de voordelen van deze powermeter is dat hij wind detectie heeft. De vermogensmeter meet de wind en de lucht. Hierdoor weet je precies hoeveel kracht jouw lichaam moet leveren om tegen de wind in te lopen of met de wind mee te rennen. Zelfs wanneer je in een groep loopt kan je zien hoeveel energie er wordt bespaard! Je kan gedetailleerde informatie bekijken over de inspanning gedurende de training van één dag of een bepaalde periode.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *