Tot 50% korting op geselecteerde producten bij Body & Fit

korting bij body & fit

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Tot en met 21 maart 2020 krijg je bij Body & Fit tot wel 50% korting op geselecteerde producten. Is het bestelbedrag hoger dan €35,-? Dan is de verzending gratis! Bij een bestelbedrag hoger dan €40,- krijg je een gratis cadeau bij de bestelling. In totaal zijn er 121 producten die je met korting kan bestellen. Wij hebben een kort overzicht gemaakt van onze favoriete producten die in de aanbieding zijn de komende paar dagen.

Bekijk alle producten in de Body & Fit webwinkel

Eiwitpoeder

Er zijn verschillende soorten eiwitpoeders verkrijgbaar in de Body & Fit shop. Je kan de voedingswaarden vergelijken om zo de juiste eiwitpoeder uit te kunnen zoeken. Wij gebruiken zelf vaak de Whey Perfection (22 gram eiwit en 110 kcal per shake), of de Smart Protein (18 gram eiwit en 90 kcal per shake). Dit zijn slechts enkele van de vele eiwitsoorten die je met korting kan bemachtigen. Eet je veganistisch? Dan kan je eens kijken naar de Vegan Perfection. Een shake bevat 22 gram eiwitten en 119 kcal. De Soy Protein Isolate is helaas niet met korting verkrijgbaar. Het is wel een veganistische eiwitpoeder die veel gebruikt wordt. Deze eiwitpoeder bevat per shake 120 kcal en 25,7 gram eiwit. De Smart Protein Mousse is een eiwitpoeder die je kunt gebruiken om een mousse mee te maken, lekker als toetje of tussendoortje.

Producten met extra eiwitten

In de webwinkel van Body & Fit zijn er verschillende producten met extra eiwitten. Zo zijn er verschillende eiwitrepen zoals de Smart Bar Crunchy, Perfection Bar, Smart Bar en de Clean Protein Bar. Ook zijn er andere producten die minder kcal en (net) wat meer eiwitten bevatten dan de “originele” producten. Hierbij kan je denken aan Smart Protein Chips, Smart Protein Drinks, bakmix voor Smart Protein Pancakes, Smart Wraps. Dit zijn slechts enkele “Smart” producten die je tot en met 21 maart met een mooie korting kan kopen in de webwinkel van Body & Fit.

Supplementen

Er zijn verschillende supplementen met korting verkrijgbaar bij de Body & Fit. Op Triathlon365 vind je een blog over de supplementen voor triatleten. Supplementen die vaak worden aangeraden voor (onder andere) sporters zijn vitamine D3, (vegan) Omega-3, Calcium & Magnesium, vitamine B12 (voor de vegetariërs en veganisten) en verschillende multivitaminen.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: