Productreview SPC Bluebird MP3 speler

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Bij de Mediamarkt in Spanje hebben wij een SPC Bluebird MP3 speler gekocht om te gebruiken tijdens het hardlopen. Ook hebben wij hierbij de JVC headphones aangeschaft. Wij waren op zoek naar een betaalbare MP3-speler die we tijdens het sporten makkelijk konden gebruiken. Uiteindelijk viel ons oog op deze lichte en compacte MP3-speler.

SPC Bluebird MP3 speler kopen

Bekijk verschillende MP3-spelers | Bol.com | Aliexpress |

Helaas is de SPC Bluebird MP3 speler niet verkrijgbaar in Nederland. Wel vind je op Bol.com een vergelijkbare MP3 speler, de SPC Sparrow. Bij de productomschrijving van deze MP3 speler staat echter dat hij niet waterbestendig is. Goed om rekening mee te houden wanneer je veel zweet tijdens het trainen! In webwinkels zoals Bol.com en Aliexpress vind je verschillende vergelijkbare en betaalbare MP3 spelers.

SPC MP3 speler

Over de SPC Bluebird

De MP3-speler is erg compact en kan je bevestigen aan je sportkleding. Ondanks het compacte uiterlijk heeft het apparaat een LCD display met blacklight. Hiermee kan je (zelfs in het donker) zien welk nummer je beluistert. Dit vonden wij één van de grootste voordelen.

De speler ondersteunt verschillende bestandstypen:

  • WMA
  • WAV
  • MP1
  • MP2
  • MP3

Ook heb je Bluetooth 2.0 en kan je FM Radio beluisteren. Wil je meer muziek opslaan op jouw MP3-speler dan de 8 GB? Dan kan je de ruimte uitbreiden tot wel 64 GB met behulp van een Micro SD, die dien je dan wel eerst aan te schaffen en zit niet bij het pakket. Voice recording is ook één van de functies die je kan vinden op de MP3-speler. De oplaadbare lithium batterij gaat bij het beluisteren van de muziekbestanden 12 uur mee en bij het beluisteren van radio 4 uur. Dit is wanneer je de speler gebruikt met het volume op de gemiddelde stand.

De MP3-speler wordt geleverd in een verpakking met de volgende onderdelen en accessoires:

  • MP3-speler
  • Oordopjes
  • USB kabel om de speler te kunnen opladen en om hem te kunnen verbinden met de computer en er muziek op te kunnen zetten

Onze ervaringen

Na het uitpakken ben ik meteen aan de slag gegaan om hem op te laden en te vullen met muziek zodat ik hem zo snel mogelijk kon gebruiken. Bij het aanzetten koos ik per ongeluk Spaans als taal. Gelukkig is de MP3-speler makkelijk te bedienen en had ik hem zo weer op Engels. Inmiddels heb ik de MP3 speler al vaker gebruikt tijdens het sporten en ben er erg tevreden over! Ik zou ook zeker de SPC Sparrow MP3 speler aanraden aangezien deze vergelijkbaar is.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.