Sportbeha Anita Active review: Alle modellen van mijn favoriete sportbeha merk

Sportbeha Anita Active review

Eén van mijn favoriete merken voor sportbeha’s is het merk Anita Active. In deze blog vind je mijn sportbeha Anita Active review. De sportbeha’s die ik van dit merk heb zitten – vergeleken met andere sportbeha’s – naast stevig ook zéér comfortabel. Er zijn verschillende modellen sportbeha’s van Anita Active die wij in deze blog bekijken.

Over het merk Anita en de sportbeha Anita Active lijn

Anita Active is de sportlijn van het merk Anita. Deze collectie bestaat uit verschillende sportbeha’s, sportslips en sportbroeken. Ook zijn er grote sportbeha Anita Active maten verkrijgbaar. Deze sportbeha’s en beha’s zijn verkrijgbaar in verschillende webwinkels, waaronder de Decathlon webwinkel.

Verschillende sportbeha Anita Active modellen

Er zijn van het merk Anita Active verschillende modellen verkrijgbaar. Bij een aantal modellen wordt er gebruik gemaakt van de gepatenteerde schuimschalen. Bijna alle modellen hebben geen beugels. Alleen de Anita Active performance wireX is een beugelbeha. In de onderstaande YouTube video zie je verschillende modellen.

PanAlpTM Delta top

Dit is samen met de Dynamix Star het enige model met een racerback of x-back. Momenteel is deze sportbeha alleen verkrijgbaar in een zwarte kleur. Op de dunne rand zie je dunne witte letters en een dun wit logo. In de top vind je de bekende gepatenteerde schuimschalen die je ook vindt in de Air Control Deltapad sportbeha. 

Anita Active PanAlp Delta Top Sport BH Zwart

79,95
Prijs gecheckt op 25 september 2023 08:01

Air Control Deltapad

De Air Control Deltapad sportbeha is het model waardoor ik kennis gemaakt heb met het merk Anita en de Anita Active lijn. Deze sportbeha biedt maximale ondersteuning waardoor je hem kan dragen tijdens intensieve activiteiten zoals hardlopen. Er wordt gebruik gemaakt van de speciale schuimschalen. Naast deze schuimschalen is er gebruik gemaakt van een speciale mesh stof waardoor het zweet makkelijk afgevoerd wordt en de beha zorgt voor meer verkoeling. Door de smalle schalen en het gebruikte mesh stof heeft de sportbeha ook een prachtige, vrouwelijke uitstraling. De beha is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelf heb ik de Black Kalahari en de witte variant. Hierdoor heb ik onder zowel lichte als donkere sportkleding een passende sportbeha.

€71,99
€79,95
4 nieuw vanaf €67,51
Prijs gecheckt op 25 september 2023 08:01
Amazon.nl
€75,10
3 nieuw vanaf €75,10
Prijs gecheckt op 25 september 2023 08:01
Amazon.nl

PanAlpTM air

Bij de PanAlpTM air lijkt het model op de Air Control Deltapad. Echter wordt er bij dit model gebruik gemaakt van cups met dubbele moulding en een cupsteun tussen de moulding. Nergens is er contact met een naad op de huid. Aan de buitenzijde is er weer gebruik gemaakt van de mesh stof. Echter zie je door de stof de huid niet, wat bij de Air Control Deltapad wel het geval is. Sporten waar deze sportbeha geschikt voor is, zijn de sporten yoga, pilates en biken. Beschikbare kleuren zijn rood (henna, fiesta) en antraciet/zwart.

Momentum

Eén van de sportbeha’s van Anita Active die de meeste ondersteuning bieden is de sportbeha momentum. Deze sportbeha is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. In de cup is geen gebruik gemaakt van een vulling zoals een schuimschaal. Aan de voorzijde van de sportbeha vind je een mooie metaalglans.

Extreme Control (Plus)

De Extreme Control biedt een vrouwelijke pasvorm en veel steun tijdens het sporten. Deze sportbeha heeft driedelig genaaide cups en een zijwaarts ingezette steunstrook. De binnenzijde van de cups is naadloos waardoor er geen sprake is van irritaties. Deze sportbeha is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren. Het rugpand van de beha is gemaakt van een ademend materiaal. De Extreme Control sportbeha van Anita Active is ook verkrijgbaar als de Extreme Control Plus voor maten van cup F t/m cup K. De Plus heeft vijfvoudig gedeelde cups voor cupdiepte en een stabiele pasvorm.

Performance

De performance is een sportbeha met voorgevormde cups die maximum support biedt. Deze sportbeha lijkt een beetje op de momentum maar dan zonder de glans en de voorgevormde cups.

Dynamix Star

De Dynamix Star is net als de performance wireX en de Air Control Deltapad een beha die je ook zou kunnen dragen als “gewone” beha, zo mooi is hij. Het is een sportbeha met een x-sluiting. De schouderbanden zijn aan de voorzijde verstelbaar. Aan de achterzijde is het rugpand wijd te openen, hierdoor kan je de beha makkelijk aan en uittrekken. De cup is gemaakt van een dubbellaagse stof

Performance wireX

De performance wireX is de enige sportbeha met beugels van Anita Active. Het model is verkrijgbaar in twee kleuren, in zwart met antraciet en in zacht roze (smart rose). De beugel is ¾ in plaats van compleet. Het is mogelijk om van deze BH een BH met X-back te maken. Deze sportbeha biedt maximale steun en is gemaakt van Anita sweatmanagement materiaal.

Review sportbeha Anita Active Air Control Deltapad

Het eerste model sportbeha Anita Active dat ik heb aangeschaft is de Air Control Deltapad. Na de aanschaf van deze sport beha heb ik meerdere van deze modellen gekocht. Eerder had ik vaak sportbeha’s die stevig zaten maar niet comfortabel. Als ik deze voor een iets langere tijd droeg kreeg ik pijnlijke drukplekken onder andere op de plek van de bh band.

Goede ondersteuning

De Anita Active Air Control Deltapad biedt een goede ondersteuning, ook bij intensieve sporten zoals hardlopen. Dit is niet eens de sportbeha Anita Active die de meeste ondersteuning biedt. Dat is namelijk de..

Comfortabele sportbeha Anita Active

Vergeleken met eerdere sportbeha’s is het model van Anita Active zéér comfortabel. Ik draag deze sportbeha Anita Active ook regelmatig overdag. Hij zit namelijk comfortabeler dan mijn gewone beha’s. Ook na een lange duurloop of een lange fietsrit heb ik geen last van pijnlijke plekken omdat hij in mijn lichaam drukt.

Mooi sportbeha Anita Active model

Naast dat het een praktische sportbeha Anita Active is die veel ondersteuning biedt en comfortabel zit, is het ook nog eens een hele mooie beha. De beha is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kleurcombinaties. Eén van mijn favoriete modellen is het zwarte model met de rand van panterprint. Ik draag de beha’s ook regelmatig onder mijn gewone kleding.

Kleuren

Deze sportbeha is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zelf heb ik de black kalahari (met een randje met panterprint) en de witte variant. Op mijn verlanglijstje staan de kleuren lipstick (zichtbaar op de onderstaande afbeelding) en smart rose.

Sportbeha Anita Active review
Banner onder


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Plaats een reactie