Aanbieding: Garmin Forerunner 935 Triathlon Bundel - €109,51 korting! Bekijk de deal
Theta triathlon Eindhoven

Thêta Triatlon Eindhoven

Na het succes van het afgelopen jaar wordt op zondag 14 juni 2020 de 5de editie gehouden van de Thêta Triatlon Eindhoven. Op de officiële website vind je heel veel informatie over de wedstrijd. Zo vind je er een plattegrond van de wisselzone, de route naar de wisselzone en de kleedkamers. Tijdens de wedstrijd weet je precies waar je moet zijn.

Afstanden

Tijdens de Thêta Triatlon Eindhoven kan je als deelnemer kiezen uit twee verschillende afstanden. De beiden afstanden kan je ook als trio voltooien.

  • 1/8: 500 m zwemmen (1 rondes) – 20 km fietsen (3 rondes) – 5 km hardlopen (2 rondes)
  • 1/4: 1000 m zwemmen (2 rondes) – 40 km (6 rondes) – 10 km hardlopen (3 rondes)

Informatie Thêta Triatlon Eindhoven

Op de Facebookpagina vindt je mooie sfeerbeelden van de triathlon. Je vindt er foto’s en ook een mooie aftermovie. In de weken/dagen voor de wedstrijd wordt je via de Facebookpagina goed op de hoogte gehouden. Zo vind je er voorspellingen van het weer, van de watertemperatuur en de regels m.b.t. het wel of niet dragen van een wetsuit. Ook verscheen er dit jaar een heel mooi filmpje online met een héél duidelijk overzicht van de route tijdens de triathlon! Op de officiële website vind je ook een duidelijke beschrijving en duidelijke kaarten van de routes.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.triatloneindhoven.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

De Thêta Triatlon Eindhoven vindt plaats in Eindhoven. Het adres waar je op de wedstrijddag naartoe kan navigeren is Kanaaldijk-Zuid 50. Een beschrijving van de verschillende routes vind je op de officiële website.

Ook interessant
Triathlon starterspakket voor beginners onder de €1000