Triathlon Woerden 2020

Triathlon Woerden

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Op 1 juni 2020 kan je deelnemen aan de Triathlon Woerden. Triathlon Woerden is anders dan veel andere triathlons omdat het een echte stadstriathlon is. Deze wedstrijd wordt in 2020 al voor de 36ste keer georganiseerd. Deze triathlon staat onder andere bekend als een triathlon waar veel bezoekers aanwezig zijn om de deelnemers aan te moedigen. Hierdoor is het een waar feestje. Bekijk ook de Triathlonkalender Nederland op onze website voor meer mooie triathlonwedstrijden.

Afstanden

Tijdens de Triathlon Woerden die op 1 juni 2020 plaats zal vinden kan je kiezen uit twee verschillende afstanden. De afstanden kan je ook afleggen met een trio-team. Hierbij neemt ieder één van de drie  onderdelen voor zijn rekening. Er is ook ruimte voor speciale business teams.

  • Kwart afstand: 1020 m – 4 rondes van 9,51 km – 4 rondes van 2,25 km
  • Achtste afstand: 500 m – 2 rondes van 9,51 km – 2 rondes van 2,25 km

Informatie

Op maandag 1 juni (tweede pinksterdag) kan je deelnemen aan de Triathlon Woerden. Op deze dag vindt ook de 043 Triathlon in Maastricht plaats. Vanaf 1 januari 2020 kan je je voor deze wedstrijd inschrijven. Meedoen aan deze triathlon kan vanaf het jaar dat je 16 wordt. Hierbij wordt er dus alleen gekeken naar het geboortejaar en niet naar de geboortedatum. Wil je meedoen met een trio-team? Dan is het belangrijk om er op tijd bij de zijn! Voor deze teams sluit de inschrijving al na 5 dagen. Tot 1 april is er de mogelijkheid om je in te schrijven als business team. Bij de finish krijgt iedereen een shirt als aandenken.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://triathlonwoerden.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

De stad van de triathlon is in de haven in de binnenstad. Het zwemparcours loopt door de Singel. De parkeergarage in het centrum is de wisselzone. De fietsroute van deze triathlon loopt richting Kamerik. Op 800 meter van het centrum (waar het aanmelden, de start en de finish is) kan je parkeren. Parkeren kan op de grote parkeerplaats ten zuiden van het station/spoor (aan de Polanerbaan/Houttuinlaan.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.