Home » TRI NIJMEGEN 2020

TRI NIJMEGEN 2020

TRI NIJMEGEN

Op zaterdag 6 juni 2020 kan je meedoen aan TRI NIJMEGEN, een onderdeel van de TRI HARD series. In totaal bestaat de TRI HARD series uit 7 verschillende wedstrijden met verschillende afstanden op verschillende plekken in het land. Schrijf je je vóór uiterlijk 31 december in voor drie verschillende TRI HARD wedstrijden? Dan krijg je de inschrijving voor de vierde wedstrijd cadeau. Meer over deze mooie actie vind je op de officiële TRI HARD series website.

Bekijk alle overige wedstrijden uit de TRI HARD series en alle andere Nederlandse triathlonwedstrijden in onze triathlonkalender. Wij hebben de wedstrijden per maand geselecteerd. Zo kan je gericht toewerken naar de wedstrijddatum en kijken welke maand voor jou het beste uitkomt.

Afstanden

Tijdens de TRI NIJMEGEN kan je deelnemen aan één afstand, de sprintafstand.

Sprintafstand: 750 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen

Dagboek Sporttas

Informatie over TRI NIJMEGEN

De TRI NIJMEGEN is een onderdeel van de TRI HARD series. Na de wedstrijd krijg je een medaille als aandenken. Ook tijdens de TRI HARD series is er een grote behoefte aan vrijwilligers. Vrijwilligers mogen gratis meedoen aan een sprint-wedstrijd van de TRI HARD series of ervoor kiezen om korting te krijgen op een langere afstand zoals een wedstrijd over de halve of olympische afstand. Op het evenemententerrein vind je ook een expo met stands van verschillende bekende merken. Heb je geen racefiets? Dan kan je die via TRI NIJMEGEN huren! Geef dat wel bij de inschrijving aan!

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://trinijmegen.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

TRI NIJMEGEN vindt plaats in en bij de Spiegelwaal aan de Waal bij Nijmegen. Het zwemonderdeel vindt plaats in de Spiegelwaal. De hardloopronde loopt door het gebied rondom de Waalbrug. In het parcours zitten ook een aantal kleine en mooie klimmetjes, bijvoorbeeld over de Waalbrug. Hierdoor wordt het parcours iets pittiger, maar ook mooier. Toeschouwers kunnen zich tijdens de triathlon vermaken op het evenemententerrein.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *