📚Aanbieding: Boek Triathlon Trainingsprogramma - Slechts €7,29 Paperback versie -> Bekijk de deal 📚

Triathlonwedstrijden bekijken

Helaas voor alle triatleten is er vrijwel geen mogelijkheid om triathlonwedstrijden op TV te kunnen bekijken. Maar als je op zoek bent naar motivatie of het leuk vindt om wedstrijden te kunnen bekijken zijn er gelukkig wel andere opties! (Live) triathlonwedstrijden bekijken kan op verschillende manieren, hier heb je alleen een internetverbinding voor nodig!

Live triathlonwedstrijden bekijken op Triathlonlive.tv

Op de website van Europian Triathlon Union vind je veel informatie over verschillende belangrijke triathlonwedstrijden in Europa. Via deze website kan je ook naar Triathlonlive.tv.

Triathlonlive.tv

Via triathlonlive.tv kan je live en on-demand wedstrijden bekijken. Voor $5,99 per maand kan je een TriathlonLIVE all access pass krijgen. Hiermee kan je in de archieven duiken en veel wedstrijden terugkijken inclusief behind-the-scenes beelden. Ook kan je via dit kanaal alle elite World Triathlon Series live bekijken. Deze wedstrijden kan je ook op de app bekijken via Android of IOS. Het is ook mogelijk om een “jaarabonnement” te nemen, dan betaal je $26,99 per jaar. Een abonnement cadeau geven kan ook. Je kan dan kiezen voor hoeveel maanden je wilt betalen.

Bekijk beelden van Ironman wedstrijden

Een live verslag van Ironman wedstrijden vind je -gratis- op de Ironman website op deze pagina. De wedstrijden worden soms niet helemaal in beeld gebracht. Bij sommige wedstrijden zie je een combinatie van beelden en tekst waarmee je op de hoogte wordt gebracht van de tussenstanden. Toch zijn er ook Ironman wedstrijden die je wel helemaal kan bekijken. Deze wedstrijden kan je bekijken via Facebook of via livestream.com (van Vimeo).

ironman live

Ironman wedstrijden bekijken via Facebook

Als onderdeel van een samenwerking tussen Ironman en Facebook Watch kan je 17 Ironman evenementen live (en gratis) bekijken in 2019. In de blog “Deze Ironman wedstrijden kijk je live op Facebook in 2019” vind je alle wedstrijden die je gratis kan bekijken. Ook de Ironman Kona Hawaii kan je hier live bekijken! Ook kan je voorbereidingen van triatleten naar de Kona wedstrijd en de Ironman Hawaii wedstrijd van vorig jaar bekijken.

Decathlon

triathlonwedstrijden kijken

Super League triathlon en Major League triathlon

Op de website van Super League triathlon en Major League Triathlon kan je wedstrijden bekijken. Ook kan je video’s bekijken van (delen van) wedstrijden. Een overzicht van alle video’s vind je op de gelijknamige YouTube kanalen.

Bekijk highlights van verschillende wedstrijden op YouTube

Via het YouTube kanaal van World Triathlon kan je triathlonbeelden gratis bekijken. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan highlights van verschillende wedstrijden of interviews met professionele triatleten.

Ironman Kona live kijken

Zaterdag 12 oktober 2019 vind de bekendste (en waarschijnlijk ook het meest belangrijke) triathlon van het jaar plaats. De Ironman in Kona Hawaii. Natuurlijk is dit wel een wedstrijd die je wilt zien, al is het alleen maar om je te kunnen vergapen aan de nieuwste en mooiste triathlonfietsen. Via Ironman Now kan je de wedstrijd live bekijken.

Ook interessant
Hoka One One Clifton 6
Hoka One One Clifton 6: Lichtgewicht mét demping