Home » Verwer en Janssen Triathlon Oud Gastel 2020

Verwer en Janssen Triathlon Oud Gastel 2020

Verwer en Janssen triathlon Oud Gastel

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 vindt de 36ste editie van de Verwer en Janssen Triathlon plaats in Oud Gastel. Op vrijdag 26 juni kan de jeugd meedoen aan de Rabobank Jeugdtriathlon en op zaterdag 27 juni zijn er drie verschillende afstanden waar je aan mee kan doen tijdens de Verwer en Janssen triathlon. Inschrijven voor het trio-team kan vanaf het jaar dat je 14 wordt.

Bekijk hier alle triathlon wedstrijden in Nederland.

Afstanden

Op zondag 27 juni 2020 kan je deelnemen aan één van de drie verschillende afstanden. Ook kan je je inschrijven als trio-team (Team van drie personen, iedereen neemt één onderdeel voor zijn rekening). Je kan ervoor kiezen om de 1/3 afstand te doen als wedstrijdafstand (om deel te nemen aan de Triathlon Nations Cup en om kans te maken op prijzengeld). De tweede serie is recreatief gericht.

  • 1/3 afstand – 1.300 m zwemmen – 60 km fietsen – 14 km hardlopen
  • 1/4 afstand – 1.000 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km hardlopen
  • 1/8 afstand – 500 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen

Rabobank Jeugdtriathlon

Op vrijdagavond 26 juni kunnen kinderen meedoen aan de Rabobank Jeugdtriathlon. De startgroepen zijn ingedeeld op dezelfde manier als de schoolgroepen. Van groep 3 tot en met een groep voortgezet onderwijs. Uiteraard mogen kinderen alleen meedoen wanneer ze in het bezit zijn van een zwemdiploma.

review-hoka-one-one-clifton-7 hoka-one-one-clifton-7-uitvoeringen
  • 1/32 – 5 baantjes zwemmen in het zwembad – 3,8 km fietsen – 800 m hardlopen

Informatie over de Verwer en Janssen Triathlon in Oud Gastel

Op dinsdag 23 juni ben je welkom in Oud Gastel om proef te zwemmen in de Vliet. Proefzwemmen kan van 19:00 tot 20:00. Op de officiële website van de Verwer en Janssen Triathlon Oud Gastel vind je verschillende PDF bestanden van de verschillende afstanden. Hierin staat alle wedstrijdinformatie zoals de plek waar je jouw spullen kan brengen voor de wedstrijd, starttijden en een uitgebreide beschrijving en uitgebreide kaartjes van de routes.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.tveerke.nl/evenementen/triathlon/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Triathlon Nations Cup

Wanneer je je inschrijft voor de 1/3 wedstrijdafstand kan je ook meedingen naar de Triathlon Nations Cup. Dit is een samenwerking tussen de Verwer en Janssen Triathlon Oud Gastel, de SWB Energie und Wasser Bonn-Triathlon in Duitsland en de Hageland Power Triathlon in Aarschot België. Voor de 1e t/m de 5e plek over deze triathlons wordt prijzengeld beschikbaar gesteld.

Op 14 juni 2020 kan je meedoen aan de triathlon in Bonn – Duitsland. De afstanden zijn hier 3,8 km zwemmen, 60 km fietsen en 15 km hardlopen. Op 27 juni kan je meedoen aan de triathlon in Oud Gastel – Nederland. De Triathlon Nations Cup wordt afgesloten met de triathlon in Aarschot – België. De afstanden van deze laatste triathlon zijn 2 km zwemmen, 60 km fietsen en 15 km hardlopen.

Plaats

De Verwer en Janssen Triathlon vindt plaats in Oud Gastel. Het zwemonderdeel is in het buitenwater, in de Vliet. De zwemstart ligt buiten het dorp. De tweede wisselzone is naast het Veerhuis, in het centrum.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *