Veel korting op Aptonia triathlonproducten

Aanbiedingen decathlon korting

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Bij Decathlon Nederland waren er geen Black Friday aanbiedingen in 2019. Toch vonden wij vandaag enorme afprijzingen in de categorie “triathlon” op de Decathlon website. Wij hebben zelf direct de triathlontas in onze virtuele winkelwagen gestopt. In totaal zijn er 8 producten afgeprijsd. Zo is het triathlonhorloge Suunto 9 te koop van €498,99 voor €299,99 en krijg je tot 41% korting op een wetsuit. Bekijk hieronder alle aanbiedingen live.

Alle aanbiedingen op een rij

Hieronder zie je alle aanbiedingen in de categorie Triathlon. De prijzen worden elke dag meerdere keren live opgehaald.

Een aantal producten uitgelicht

Drie producten voor triatleten uitgelicht.

Aptonia Triathlon Transitie tas

Triathlon+Transition+Bag

Tijdens een triathlonwedstrijd is het handig om een transitie/triathlontas te gebruiken. Dit soort tassen hebben aparte vakken en je vind je materiaal er snel in terug. De 40L tas van Aptonia zien we bij veel wedstirjden terug en krijgt overwegend 5 sterren-beoordelingen. Een ideale tas voor de beginner en gevorderde triatleet! Dit is de laagste prijs die voor deze tas ooit hebben gezien.

Suunto 9 multisporthorloge

Gps+horloge+met+hartslagmeter+multisport+Suunto+9+All+Black

Suunto 9 is een multisport GPS-horloge ontworpen voor sporters die het beste van hun sporthorloge eisen. Intelligent batterijlevensduurbeheersysteem met slimme herinneringen zorgt ervoor dat uw horloge net zo lang meegaat als u het nodig hebt. De robuuste Suunto 9 is gemaakt voor lange, zware trainingen en races en extreme avonturen. Je kan voor de zekerheid kijken in de Suunto 9 prijsvergelijker om zeker te weten dat je de laagste prijs betaalt.

Trisuit Kinderen Mouwloos

Trisuit+kinderen+mouwloos+zwart+blauw

Ideaal voor alle drie de disciplines: rits op de rug, stroken met silicone aan de dijen zodat het pak beter blijft zitten, comfortabele en dunne zeem in schuimstof. Voor kinderen een ideaal trisuit en voor de prijs van €23,99 ideaal voor zowel de startende triatleet als een kind dat al aan meerdere wedstrijden heeft meegedaan.

Alle aanbiedingen gesorteerd op prijs

Hieronder zie je de producten gesorteerd van laag naar hoog.

Optrimize

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: