Home » Triathlon Staphorst 2020

Triathlon Staphorst 2020

Triathlon Staphorst

2020 is het jaar waarin de Triathlon Staphorst voor de 4e keer wordt gehouden. Schrijf de datum, zaterdag 9 mei 2020, alvast in je agenda! De organisatie van dit sportieve evenement ligt in de handen van 3 verenigingen. Bos Bedden Loopgroep AG’85, Wieler Toerfiets Club Staphorst en de Reddingsbrigade Staphorst.

Bekijk hier de Triathlon Kalender Nederland.

Afstanden

Bij de Triathlon Staphorst staan er twee verschillende afstanden op het programma. Er zijn verschillende startseries waar je als deelnemer in geplaatst wordt.

  • 1/8 – 500 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen
  • 1/4 – 1000 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km hardlopen

Informatie Triathlon Staphorst

Op de Facebookpagina van Triathlon Staphorst zie je veel enthousiaste reacties van triatleten over deze vrij nieuwe wedstrijd. Triatleten zijn lovend over de organisatie en de vriendelijke en behulpzame vrijwilligers! Het zwemonderdeel van deze triathlon vindt plaats in het zwembad de Broene ‘eugte. In deze blog op Triathlon365 kan je meer lezen over de Triathlon Staphorst editie van vorig jaar (2019).

review-hoka-one-one-clifton-7 hoka-one-one-clifton-7-uitvoeringen
[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.triathlonstaphorst.nl/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

De start- en finishlocatie is zwembad de Broene ‘eugte in Staphorst. Vanaf de parkeerplaatsen is het 700 meter lopen naar deze locatie. Voor deelnemers die in de buurt wonen wordt er aangeraden om met de fiets te komen.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *