Aanbieding: Garmin Forerunner 735XT bij Bol.com - #1 in beste prijs/kwaliteit
Triathlon Staphorst

Triathlon Staphorst 2020

2020 is het jaar waarin de Triathlon Staphorst voor de 4e keer wordt gehouden. Schrijf de datum, zaterdag 9 mei 2020, alvast in je agenda! De organisatie van dit sportieve evenement ligt in de handen van 3 verenigingen. Bos Bedden Loopgroep AG’85, Wieler Toerfiets Club Staphorst en de Reddingsbrigade Staphorst.

Bekijk hier de Triathlon Kalender Nederland.

Afstanden

Bij de Triathlon Staphorst staan er twee verschillende afstanden op het programma. Er zijn verschillende startseries waar je als deelnemer in geplaatst wordt.

  • 1/8 – 500 m zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen
  • 1/4 – 1000 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km hardlopen

Informatie Triathlon Staphorst

Op de Facebookpagina van Triathlon Staphorst zie je veel enthousiaste reacties van triatleten over deze vrij nieuwe wedstrijd. Triatleten zijn lovend over de organisatie en de vriendelijke en behulpzame vrijwilligers! Het zwemonderdeel van deze triathlon vindt plaats in het zwembad de Broene ‘eugte. In deze blog op Triathlon365 kan je meer lezen over de Triathlon Staphorst editie van vorig jaar (2019).

Bekijk alle informatie op de website

Locatie

De start- en finishlocatie is zwembad de Broene ‘eugte in Staphorst. Vanaf de parkeerplaatsen is het 700 meter lopen naar deze locatie. Voor deelnemers die in de buurt wonen wordt er aangeraden om met de fiets te komen.

VOOR JOU GESELECTEERD:
Vink en Veenman Triathlon Nieuwkoop 2020
Ook interessant
Cadanssensor kopen: een uitgebreide koopgids