Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Zwemkleding zomer 2020

zwemkleding zomer 2020
Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Vanaf 11 mei 2020 zijn de binnenbaden van zwembaden weer open gegaan. Hierdoor kunnen veel triatleten hun zwemtrainingen weer oppakken in het zwembad, in het binnenbad of buitenbad. Voor het banen zwemmen moet je vaak wel reserveren en tijdens het zwemmen mag je niet inhalen. Ondanks dat zijn wij blij dat de zwembaden weer open zijn! Ben jij op zoek naar nieuwe zwemkleding? Dan is dit ook wel een mooi moment om je nieuwe zwemkleding te kunnen dragen. Wij hebben gekeken naar de zwemkleding van zomer 2020.

Zwembikini’s

Zwem jij liever in een bikini dan in een badpak? Dat kan! Er zijn verschillende merken die sportieve bikini’s op de markt brengen. Bijvoorbeeld het merk Funkita, bekend van de felgekleurde bikini’s met prints. De sportieve bikini’s zijn speciaal geschikt om te dragen tijdens het banen zwemmen. Er zijn bikini’s met kortere bikinitops en langere bikinitops verkrijgbaar. Ook het model van de top en het broekje kunnen verschillen. Er zijn bijvoorbeeld tops met een racerback. Een zwembikini kan handig zijn wanneer er bij veel badpakken ruimte zit tussen de stof en de huid op de rug.  

Zwemkleding zomer 2020: Badpakken

Eén van de meest bekende zwemkledingmerken is het merk Speedo. Ook de merken Arena, Zoggs, TYR, Nike en Adidas zie je regelmatig voorbij komen. Ook de badpakken vind je weer in veel verschillende modellen en met verschillende kleuren en prints. Tegenwoordig is zwemkleding vaak zo mooi dat het ook niet zou misstaan wanneer je de badpakken of bikini’s zou dragen als fashion item tijdens jouw zomerse vakantie.

Zwembroeken

Zwembroeken voor mannen voor tijdens het zwemmen zijn vaak verkrijgbaar zonder pijpjes of met korte pijpjes. Dit zijn vaak strakkere broekjes. De losse zwembroeken zijn vaak minder geschikt om mee te zwemmen, ook onder een wetsuit zit dit vaak niet goed. Er bestaan ook zwembroeken die geschikt zijn om in zwembaden te dragen met langere pijpen. Die zorgen ervoor dat je als het ware gestroomlijnd door het water “glijdt”. Voor mannen bestaan er ook Speedo zwembroeken met een opberg vak. Dit zou ideaal zijn voor wanneer je traint in het buitenwater en toch je sleutels of een gel mee wilt nemen.

Uitgelichte afbeelding: Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Ook interessant
de juiste voetlanding met hardlopen
De juiste voetlanding met hardlopen