AAB Westland Triathlon 2020

AAB Westland triathlon

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Op 17 mei 2020 kan je deelnemen aan de 3e AAB Westland Triathlon. Tijdens deze triathlon zwem je in het buitenwater. Doe je mee aan de 1/8 triathlon? Dan fiets en loop je 2 rondes. Tijdens de kwart triathlon fiets en loop je 4 rondes. De inschrijving voor deze triathlon loopt via de Nederlandse Triathlon Bond.

Ben je benieuwd naar alle triathlons die in 2020 worden georganiseerd in Nederland? Bekijk dan ook de Triathlonkalender Nederland op Triathlon365.

Afstanden

Er zijn tijdens de AAB Westland Triathlon twee verschillende afstanden waar je aan deel kan nemen. Ook is het mogelijk om als team deel te nemen aan de kwart triathlon, in estafettevorm. Je kan met zijn drieën of tweeën een team vormen. Zo neemt ieder één of twee onderdelen voor zijn rekening.

– 1/8 – 500 m zwemmen – 20 km fietsen (2 rondes) – 5 km hardlopen (2 rondes)
– 1/4 – 1000 m zwemmen – 40 km fietsen (4 rondes) – 10 km hardlopen (4 rondes)

Informatie over de AAB Westland Triathlon

Woon je in de buurt van Naaldwijk? Speciaal voor beginnende triatleten wordt er vanaf april 2020 een triathlon cursus georganiseerd in de aanloop naar de AAB Westland Triathlon. Natuurlijk kan je ook lid worden van de Westland Triathlon Vereniging. Het zwemparcours van de AAB Westland Triathlon bevind zich in het buitenwater, namelijk in de Strijp. Alle informatie over het parcours kan je vinden op de website. Het is wel belangrijk om te weten dat het fietsparcours verkeersarm is, maar niet verkeersvrij! Houd dus rekening met recreatief verkeer en met de verkeersregels! Op YouTube vind je ook een video van het fietsparcours zodat je precies weet hoe het parcours eruit ziet.

[button color=”black” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://westlandtriathlon.nl/aab-wtv-traithlon-parcours-2de-aab-nl-wt/”]Bekijk alle informatie op de website[/button]

Locatie

Het zwemparcours bevind zich in de “Strijp”. Een uitgebreide en gedetailleerde beschrijving van de route vind je op de website. Het kan zijn dat deze informatie nog wordt gewijzigd.

Optrimize

Categorie: Triathlon

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: