Home » Cyber Monday en Black Friday bij Bol.com

Cyber Monday en Black Friday bij Bol.com

Black Friday

Op deze pagina vind je in de weken van Black Friday en Cyber Monday de beste aanbiedingen voor triatleten. Iedere dag zijn er aanbiedingen binnen bepaalde categorieën. Wij kijken naar de Bol.com categorieën en producten die voor triatleten interessant zijn.

Boeken

Deze categorie past misschien niet tussen de Black Friday aanbiedingen, maar toch konden wij jullie deze aanbieding niet laten ontgaan. Heb jij de Triathlete’s Training Bible van Joe Friel al in huis? Dit is misschien wel het meest bekende triathlon boek ter wereld! De schrijver van dit boek heeft ook een boek en e-book uitgebracht – genaamd Your Best Triathlon – waar naast informatie ook handige trainingsschema’s in staan. Het boek is helaas alleen nog maar als e-book verkrijgbaar. Op Bol.com is het boek nu extra afgeprijsd!

Your Best Triathlon

★★★★★
21,99
15,99
Bol.com
Prijs gecheckt op 15 mei 2021 19:29

Persoonlijke verzorging – zaterdag 20 november 2020

Onder deze categorie vallen producten zoals sportvoeding, zonnebrand en voedingssupplementen.

Mode en sport – zondag 20 november 2020

Deze categorie gaat erg interessant zijn voor triatleten. Wij zijn erg benieuwd welke producten er met mooie kortingen verkrijgbaar zullen zijn.

Elektronica – vrijdag 27 november 2020

Vorig jaar waren er meerdere producten in de aanbiedingen die voor triatleten erg interessant zijn. Zo waren er verschillende koptelefoons voor sporters in de aanbieding en diverse sporthorloges. Wij zijn benieuwd of er dit jaar ook massage guns verkrijgbaar zullen zijn met een mooie korting.

Cyber monday – maandag 30 november 2020

Maandag 30 november is het Cyber Monday. Hieronder vind je de aanbiedingen die je op deze dag bij Bol.com kan vinden.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *