Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Adidas brengt de Ultra Boost 19 hardloopschoen uit

Adidas Ultraboost 2019

Op 21 februari 2019 lanceerde Adidas officieel de opvolger van de hardloopschoen Adidas Ultra Boost. Deze heeft de naam Ultra Boos 19 gekregen. Het nieuwe model is al drie jaar in de maak. Volgens de product manager van Adidas Running is het de beste versie van de schoen die ze op dit moment kunnen maken.

20% meer boost

De Ultra Boost 19 bevat 20% meer Boost dan eerdere Ultra Boost modellen. Volgens de product manager: “De Boost-tussenzool was de meest uitdagende functie om te ontwerpen, hier zijn we dan ook het meest trots op. Het heeft ons geholpen om de meest responsieve, energy-returning Ultra Boost ooit te creëren. Dankzij onze nieuwe technologische innovaties konden we 20% meer boostcapsules in de middenzool plaatsen en toch de originele superlichte structuur behouden. De Boost middenzool werkt samen met de nieuwe, volledig opnieuw ontworpen Torsion Spring om hardlopers meer energie terug te geven dan ooit tevoren.”

https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=9251&awinaffid=362403&clickref=Ultraboost+19&p=https%3A%2F%2Fwww.wiggle.nl%2Fadidas-ultraboost-19%2F

3D hielframe

Het 3D-hielframe geeft de voet meer comfort om stress te voorkomen tijdens stap-impact voor meer ondersteuning en stabiliteit. Het ontwerp wordt voltooid door middel van de Primeknit 360 bovenkant, die de voet in een sok-achtige aanpak wikkelt.

De hardloopschoenen zijn ontstaan dankzij de input van meer dan 1000 hardlopers over de hele wereld. De schoenen zijn vanaf 21 februari 2019 verkrijgbaar bij alle Adidaswinkels over het hele land, maar ook online bij bijvoorbeeld Wiggle.nl

Adidas Ultra Boost 19 kopen

Ook interessant
Ironman 70.3 wedstrijden in Europa in 2020 kalender
Ironman 70.3 wedstrijden in Europa in 2020 kalender