Afgeprijsde wetsuits bij Wiggle: Tot 50% korting

afgeprijsde wetsuits

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

In de Wiggle webwinkel krijg je nu tot 50% korting op verschillende triathlon- en zwemspullen. Je vind hier ook meerdere wetsuits met mooie kortingen. Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal van de afgeprijsde wetsuits bij Wiggle. Ook hebben wij de verschillende accessoires voor het zwemmen in koud(er) buiten water op een rijtje gezet.

Wetsuits voor vrouwen

DHB wetsuit

Prijs: €93,44 | Bekijk dit wetsuit in de Wiggle webwinkel

Als beginnend triatleet wil je misschien niet het eerste jaar al een paar honderd euro uitgeven aan een wetsuit. Qua prijs is dit dus een ideaal wetsuit wanneer je kennis wilt maken met de triathlonsport. In tegenstelling tot veel andere afgeprijsde wetsuits bestaat dit wetsuit niet uit 100% neopreen. 20% bestaat namelijk uit nylon.

dhb wetsuits 1

Huub Atana

Prijs: €304,02 | Bekijk dit wetsuit in de Wiggle webwinkel

Dit Huub Atana wetsuit is afgeprijsd met 39%. Huub is een populair wetsuit-merk. Naast wetsuits vind je van dit merk ook andere (triathlon) producten. Hierbij kan je denken aan trisuits. De wetsuits van Huub voor vrouwen zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke pasvorm. Het wetsuit bestaat uit 100% neopreen. Het neopreen en de voering zijn erg elastisch. Hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid in het water en gaat het aan- en uittrekken makkelijker.

huub wetsuit 1

Zoot Wikiwiki

Prijs: 384,35 | Bekijk dit Zoot wetsuit in de Wiggle webwinkel

De Wikiwiki is een wetsuitmodel van het merk Zoot uit 2017. Doordat dit model al iets langer op de markt is krijg je een korting van maar liefst 45%! Het wetsuit valt op, ook vanaf een afstand, door de roze en lichtgrijs gekleurde printjes. Dit wetsuit is 100% neopreen. De Wikiwiki serie wetsuits staat bekend om de ideale combinatie tussen drijfvermogen en flexibiliteit. Hierdoor glij je soepel door het water zonder aan kracht in te moeten boeten. Dit model is ook verkrijgbaar in een versie voor mannen.

zoot wiki wiki

2XU Propel Pro

Prijs: €472,81 – €491,11 | Bekijk in de Wiggle webwinkel

Dit wetsuit van 2XU Propel Pro is speciaal ontworpen voor de sterke zwemmers. Door het gebruik van het meest flexibele neopreen kan je als zwemmer een nog snellere en betere prestatie neerzetten in het water. Verschillende elementen op het wetsuit zorgen ervoor dat er per slag een grotere afstand afgelegd kan worden. Dit wetsuit zorgt er ook nog eens voor dat je een goed drijfvermogen hebt en een betere ligging in het water.

vrouwen wetsuit 1

Afgeprijsde wetsuits voor mannen

DHB Hydron wetsuit

Prijs: €93,44 | Bekijk dit wetsuit in de webwinkel

Dit wetsuit van het merk DHB is 18% afgeprijsd. Het pak is speciaal ontworpen voor beginnende triatleten. Wanneer je kennis wilt maken met de triathlonsport is de prijs van dit pak ook goed te betalen. Het wetsuit bestaat uit 80% neopreen en 20% nylon. Er zitten verschillende elementen in het pak die het uit- en aantrekken makkelijker maken. Ook zitten er elementen bij de enkels die voorkomen dat er teveel water in het pak loopt.

dhb wetsuit man 1

Aqua Sphere Phantom 2.0

Prijs: €317,23 | Bekijk in de webwinkel

Dit wetsuit is zeer geschikt voor zwemtrainingen in (koud) buitenwater. De Thermo-Guard technologie zorgt er namelijk voor dat je lichaam goed op temperatuur blijft. Bij de hals vind je een speciale aqua-flex collar die ervoor zorgt dat er geen water naar binnen komt en dat je geen last krijgt van schuurplekken. Het wetsuit zorgt er ook voor dat je in het water een goede houding blijft behouden. Ook draaien je heupen minder en is het makkelijker om langere slagen te maken. Dit wetsuit is ook gemaakt voor snelle wissels tijdens triathlonwedstrijden.

Phantom man 1

Huub Albacore 3:5

Prijs: €488,06 – €569,41 | Bekijk dit wetsuit in de webwinkel

Van dit unieke wetsuit is onder andere het drijfvermogen zeer speciaal. Dit wetsuit van het merk Huub heeft namelijk 40% meer drijfvermogen ten opzichte van gewoon en aerodome neopreen. Het pak is gemaakt van 80% neopreen, 15% nylon (polyamide), 3% gemetalliseerde vezel en 2% katoen. De hals is flexibel en laag. Hierdoor kunnen schaafplekken worden voorkomen. Rond de schouders is het pak meer elastisch waardoor je veel bewegingsruimte hebt.

huub wetsuit mannen 1

Accessoires voor het zwemmen in buitenwater

In de webwinkel van Wiggle vind je naast de afgeprijsde wetsuits verschillende accessoires die je kan gebruiken bij het zwemmen in buitenwater. Enkele accessoires zijn ook nog eens afgeprijsd. Wij hebben enkele accessoires op een rijtje gezet.

DHB badmuts van neopreen

Prijs: €12,80 | Bekijk de badmuts in de webwinkel

In het begin van het seizoen kan het water nog erg koud zijn. Met behulp van een neopreen badmuts, handschoenen en “sokken” kan je ervoor zorgen dat je het niet té koud krijgt.

badmuts neopreen 1

Mcnett Wet&Dry shampoo voor wetsuits

Prijs: €10,56 | Bekijk de shampoo in de webwinkel

Wanneer je een wetsuit hebt aangeschaft is het belangrijk om het wetsuit ook goed te onderhouden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om het wetsuit op de juiste manier op te bergen, maar ook om te zorgen dat hij schoon wordt gemaakt na een zwemtraining in het buitenwater. Hierdoor blijft de kwaliteit van het wetsuit langer goed. Met deze wetsuit shampoo kan je jouw wetsuit nog beter schoon houden.

wetsuit shampoo 1

Bekijk hier alle aanbiedingen van Wiggle

Optrimize

Categorie: Zwemmen

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Deel dit artikel op: