Aanbieding: Sanbo Massage Gun: Bekijk de deal

Baantjes zwemmen in een klein zwembad met zwemelastieken

Zwemelastieken zwemmen klein zwembad weerstandband

Eerder schreven we al over zwemtraining met elastieken. Dit artikel gaat in op de trainingen in het zwembad waarbij je elastieken om je benen bind, waardoor je bepaalde delen van je lichaam meer zal trainen dan tijdens een normale training, waarbij je geen hulpmiddelen gebruikt. Veel mensen vroeger aan ons of dit soort elastieken ook goed zijn om te gebruiken om baantjes mee te zwemmen in een klein zwembad. Dit is echter een hele andere soort elastiek. Dit bind je aan een iets van een paal achter een zwembad en daarna aan je been of middel, waardoor je op dezelfde plek kan blijven zwemmen. Je creëert als het waren een eigen endless pool.

Voorbeelden in video’s

In de onderstaande video’s zie je voorbeelden van dit soort slimme zwemtrainingen. In twee filmpjes zie je sporters die zwemmen met een tuigje of een constructie om de middel. In het laatste filmpje wordt het zwemelastiek aan het been vastgemaakt.

Zwemelastiek kopen voor een klein zwembad

Je kan bij diverse aanbieders, zowel offline als online, dit soort weerstandselastieken kopen. Hieronder zie je twee voorbeelden van dit soort elastieken, die je direct kan kopen. De getoonde prijzen worden dagelijks live opgehaald bij de aangesloten webshops.

Ook interessant
active spine
Odlo Active Spine – Juiste houding tijdens het hardlopen