Home » Beste tri-suits voor vrouwen 2020

Beste tri-suits voor vrouwen 2020

Trisuits dames 2019

Wie een verkeerd tri-suit koopt, zal een ongemakkelijke triathlon tegemoet gaan. Een tri-suit voor vrouwen moet voelen als een soort tweede huid. Het tri-pak moet op zijn plaats blijven tijdens de race en comfortabel aanvoelen. Tijdens het zwemmen moet je geen beperking ervaren van het pak. De zeem moet comfortabel zijn tijdens het fietsen. In deze blog bekijken we de beste tri-suits voor dames in 2019. Merken zoals ZOOT, Huub, Orca en Aptonia komen terug in deze blog.

Dit artikel is de versie van 2019 en wordt in de eerste weken van het nieuwe jaar geüpdatet

De beste tri-suits voor vrouwen 2020 in een tabel

Merk Modelnaam / soort Bekijk in webwinkel
Zoot Ultra Tri Aero Skinsuit Bekijk
Orca 226 komp Aero wedstrijdpak Mouwloos | lange mouw
Huub Tana Mouwloos | lange mouw
Aptonia Mouwloze trisuit met voorrrits Bekijk

Beste tri-suits uitgelicht

Hieronder zie je een overzicht van de beste tri-suits voor vrouwen van dit jaar. Mis je nog een pak of heb je zelf goede ervaringen met een ander merk of ander tri-suit? Laat het dan weten in de comments of via ons contactformulier! Wij updaten dit artikel constant. Wie weet staat jouw favoriete tri-suit er snel tussen!

Zoot Ultra Tri Aero Skinsuit voor vrouwen

Bekijk aanbieding online

Dagboek Sporttas

Dit model is ook verschenen als herenmodel. Het pak heeft comfortabele banden om beide biceps en dijen. De stof is van goede kwaliteit en heeft voldoende zakjes om spullen voor tijdens de race in op te bergen. Dit tri-suit is door meerdere professionele triatleten benoemd als beste wetsuit van 2019 en 2018. Zoot is een merk dat qua tri-suits voor dames niet vaak teleurstelt. Bij de Zoot Ultra Tri Aero Skinsuit doen zij dat zeker ook niet. Voor ons is dit, op het moment van schrijven, de beste koop voor vrouwen dit jaar.

[column size=one_half position=first ]

Zoot tri suit 2019 beste

[/column] [column size=one_half position=last ]

Zoot womans tri suit

[/column]

Orca 226 Komp Aero wedstrijdpak voor dames

Bekijk aanbieding online: Model met lange mouw | Mouwloos model 

We konden maar lastig kiezen tussen het bovenstaande Zoot tri-suit en de Orca 226. Volgens reviews en testen komen beide pakken er erg goed vanaf. Het Orca 226 tri suit zit volgens testen confortabel en is beschikbaar in een model met langere mouwen en een mouwloze variant voor vrouwen. Het is een goed ontworpen pak van topkwaliteit. Het pak gaat ook supersnel aan en uit. Handig als er snel een toiletstop gemaakt moet worden voor, na of tijdens de wedstrijd. Samen met de Zoot Ultra een zeer goede koop voor dames in 2019.

[column size=one_half position=first ]

Orca tri suit dames

[/column] [column size=one_half position=last ]Orca tri suit mouw[/column]

Huub Tana

Bekijk aanbieding online: Model met lange mouw  | Mouwloos model

De Huub Tana is ontworpen in samenwerking met Tana Ramsay (Ja, zij is de vrouw van die ene topchef). Dit wetsuit is gemaakt van hoge kwaliteit stof, die zacht tegen de huid voelt. Volgens reviews voelt de Huub Tana dan ook echt als tweede huid aan. De twee achterzakken aan de onderrug zijn voldoende qua grootte, hoewel je wel flexibel moet zijn om deze te bereiken. Dit is het enige pak met een integraal bh. Voor sommige vrouwen is dit ideaal, maar als je niet de juiste lichaamsvorm voor dit tri-suit hebt, kan het tegenwerken. Vrouwelijke testers zouden graag willen dat er een optie is om een eigen bh toe te voegen.

[column size=one_half position=first ]

Huub Tana

[/column] [column size=one_half position=last ]

Huub tana lang

[/column]

Aptonia Mouwloze trisuit met voorrrits dames zwart/roze

Bekijk aanbieding online

Het triathlonmerk van de Decathlon, Aptonia, maakt ook tri-suits van hoge kwaliteit. Deze zijn goed geschikt voor de beginner. Afstanden tot en met een kwart triathlon kun je prima uitvoeren met dit pak. Voor een halve of hele triathlon zou ik zelf kiezen voor een van de bovenstaande tri-suits. Het pak krijgt goede reviews, heeft twee zakken op de rug en een comfortabele dunne zeem. Je kan deze tri-suit voor dames in 2019 al kopen voor dertig euro.

[column size=one_half position=first ]

Aptonia tri suit dames

[/column][column size=one_half position=last ]

Aptonia goedkoop trisuit dames

[/column]
nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *