Home » BibBits: Magnetische startnummer bevestiging

BibBits: Magnetische startnummer bevestiging

BibBits

Doe jij in de herfst en winter graag mee aan hardloopwedstrijden? Dan is het goed om te weten dat er een alternatief is voor het opspelden van de startnummers met veiligheidsspelden! Je kan het startnummer namelijk bevestigen op je shirt met behulp van hardloopmagneten. BibBits is een speciale magnetische startnummer bevestiging. Bij sommige wedstrijden kan je de hardloopmagneten bestellen wanneer je je inschrijft voor de loop. Uiteraard is het ook mogelijk om de BibBits online in verschillende webwinkels te bestellen.

Tijdens een triathlon draag je een startnummerband.

Wat zijn BibBits?

BibBits zijn speciale magneten waarmee je een startnummer kan bevestigen aan jouw shirt zonder er gaatjes in te hoeven maken met veiligheidsspelden. Wanneer je de hardloopmagneten besteld krijg je vier magneten waarmee je jouw startnummer makkelijk kan bevestigen. De magneten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende afdrukken, bijvoorbeeld van een landsvlag, veiligheidsspelden, I love running en hardlopende figuurtjes.

Hoe moet ik de magneten bevestigen?

Eén magneet plaats je aan de binnenzijde van het shirt en de andere magneet aan de buitenzijde van het startnummer. De magneten zorgen ervoor dat het startnummer goed vast zit aan het shirt. Je kan het startnummer vastmaken wanneer je het shirt aan hebt of wanneer je het shirt nog aan moet trekken.

Waar kan ik BibBits kopen?

Er zijn verschillende webwinkels waar je de BibBits aan kan schaffen. De magneten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende opdrukken. Qua prijs zijn de BibBits in de verschillende webwinkels ongeveer hetzelfde. Wanneer je BibBits besteld bij de inschrijving voor een hardloopwedstrijd kan je nog wel eens goedkoper uit zijn. Wij hebben zelf goede ervaringen met de webwinkels Running Direct, Bol.com en All4Running. Bij Running Direct is de verzending bij bestellingen boven de €49,- gratis en bij All4Running is de verzending bij bestellingen boven de €50,- gratis.

nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *