Blijf droog met de Odlo Dual Dry technologie

Odlo Dual Dry

Optimaal voorbereiden voor een triathlon?
Bekijk hier de online trainingsschema's van Optrimize!

Odlo staat bekend om het gebruik van de hashtag ZeroExcuses. Blijf jij ook liever binnen wanneer het buiten plenst, het heel koud is of wanneer het juist heel warm is? Dat hoeft niet meer! Dit dankzij de technologieën die het merk Odlo gebruikt om de kleding zo comfortabel mogelijk te maken in alle weersomstandigheden. Eén van deze technologieën is de Odlo Dual Dry technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je zelfs tijdens de meest regenachtige dagen droog blijft tijdens het fietsen en hardlopen! Meer weten over de nieuwste producten met Dual Dry-technologie? Lees dan snel verder!

Over de Odlo Dual Dry-technologie

Zoals je in de inleiding hebt kunnen lezen zorgt de Odlo Dual Dry-technologie ervoor dat je zelfs tijdens de meest regenachtige dagen droog blijft. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je onder het jack doorweekt raakt van het zweet! Er is namelijk sprake van een optimale ventilatie en afvoer van zweet. Er zijn verschillende jacks op de markt en een speciale hardlooptight en fietsbroek.

Zeroweight Dual Dry Waterproof hardloopjack

Bekijk de waterproof jacks | Odlo |

Wil je droog blijven, zelfs tijdens de zwaarste regenbuien? Dan is het Zeroweight Dual Dry Waterproof hardloopjack het meest geschikt voor jou. Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdens het sporten doorweekt bent van het zweet dankzij de goede permeabiliteit van de stof. Permeabiliteit is de mate waarin een stof waterdamp doorlaat. Het jack beschikt over een capuchon, verstelbare taille, zak met rits en een volledige ritssluiting. Verder is het een lichtgewicht jack.

odlo dual dry

Dual Dry Water Resistant hardlooptight en fietsbroek

Bekijk de Dual Dry hardlooptight en fietsbroek | Odlo |

Ook droge benen tijdens het hardlopen? Kijk dan eens naar de Dual Dry Water Resistant hardlooptight. Deze hardloopbroek houdt jouw benen droog tijdens een regenbuitje. Let er wel op dat deze stof in tegenstelling tot de stof van het waterproof jack waterafstotend is in plaats van waterdicht. Tijdens een zware bui is er een kans dat je niet helemaal droog blijft. Er is ook een speciale dual dry fietsbroek verkrijgbaar van het merk Odlo.

dual dry broek

Zeroweight Dual Dry Water Resistant jack

Bekijk de waterafstotende jacks | Odlo |

Een nóg lichter en beter ademend jack is de Zeroweight Dual Dry Water Resistant. Dit is een windbreaker met een Dual Water Repellent coating gemaakt van de stof Pertex. Het verschil met het waterproof hardloopjack is dat dit jack niet beschikt over getapete naden en een waterdicht membraan. Dit maakt het jack wel geschikt voor een kleiner buitje maar niet voor een zware regenbui. Een voordeel van dit jack is wel dat het nóg lichter is dan het waterproof hardloopjack. Ook ademt het jack net iets beter.

Odlo Dual Dry jack

Bekijk alle Odlo Dual Dry producten

Benieuwd naar alle Odlo Dual Dry producten? Bekijk dan hieronder de beste aanbiedingen.

Optrimize


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid. Wil je reageren op deze blog? Dat kan via onze contactpagina!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.