Home » Cádomotus Versatile Transitietas review

Cádomotus Versatile Transitietas review

Cádomotus versatile transitietas

Ben jij op zoek naar een triathlontas waar je alle spullen voor de verschillende triathlononderdelen in kwijt kan? Wie weet is de Cádomotus Versatile Transitietas dan dé tas die je zoekt. In deze blog vind je onze Cádomotus Versatile Transitietas review. Wij hebben deze tas zelf aangeschaft en zijn erg tevreden over de ruimte en de vele opbergmogelijkheden. In deze review lees je alles over deze tas.

Opbergmogelijkheden

De Cádomotus Versatile triathlontas heeft veel verschillende opbergmogelijkheden. Je hebt drie verschillende grote vakken waar je de spullen voor de aparte onderdelen in kwijt kan. Ook heb je meerdere kleinere vakken waar je bijvoorbeeld voeding zoals repen en gels en andere kleine spullen in kan opbergen.

De grote vakken

De transitietas heeft één groot vak aan de binnenzijde van de tas die is afgesloten is met klittenbandsluiting. Hier vind je de verstevigende “plank” voor de rug. Verder vind je twee losse open vakken die door een stuk stevige stof van elkaar gescheiden zijn. Het derde grote vak vind je aan de onderkant van de tas. Dit vak kan je open ritsen zodat je het kan gebruiken om zwemkleding zoals een natte handdoek en een wetsuit in op te bergen. De zijkanten van dit vak zijn gemaakt van gaas zodat de natte spullen kunnen ademen en misschien zelfs een beetje drogen. Wanneer je het vak helemaal dichtritst, zie je hem niet meer.

Kleinere opbergvakken

Aan de binnenzijde van de tas vind je één kleiner opbergvak met een ritssluiting. Op de achterzijde van de tas en aan de voorzijde van de tas vind je bovenin ook twee kleinere opbergvakken met een ritsluiting. Aan de voorzijde van de tas vind je een grotere ritsluiting in het midden van de tas. De spullen komen dan in een opbergvak met mesh. Van binnenuit kan je goed zien wat er in dit vak zit. Je kan alleen niet van binnenuit in dit vak komen.

Opbergmogelijkheden specifieke spullen

Aan de buitenzijde van de tas vind je twee opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld bidons of andere drinkflessen. Beide zijkanten van de tas hebben opbergruimte voor schoenen en daarboven nog een klein steekvak. Aan de voorzijde aan de buitenkant van de tas vind je een mesh vak waar je jouw helm in kwijt kan. Hierboven zie je een vakje met doorzichtig plastic waar je een naamplaatje met jouw telefoonnummer kwijt kan mocht je jouw tas kwijtraken. Wanneer je aan de onderzijde van de tas de rits opent zie je de ruimte (deels met mesh) waar je jouw wetsuit en overige zwemspullen in kwijt kan.

Cádomotus Versatile Transitietas review

De kwaliteit van de tas

De tas is zowel van buiten als van binnen gemaakt van een stevig waterafstotend materiaal. Dit is ideaal omdat je in de tas natte spullen kan bewaren zoals zweterige sportkleding of natte handdoeken. Eenmaal thuis kan je de spullen in de was gooien en de tas afnemen met een vochtige doek. Et voilá, de tas is weer helemaal schoon en klaar voor het volgende gebruik! Wij vinden dit echt een groot voordeel! Zeker wanneer er ook wel eens een gelletje begint te lekken en de tas anders kleverig wordt!

Review Cádomotus Versatile Transitietas

Wij hebben zelf de Cádomotus Versatile transitietas aangeschaft omdat er zo veel positieve reviews te vinden waren over deze tas op onder andere Bol.com. Wij zijn zelf ook erg positief verrast door de kwaliteit en de gebruiksmogelijkheden van de tas. Zo voelt de stof heel stevig aan en kan je hem makkelijk afnemen met een vochtige doek. Verder zijn we heel blij met de grote inhoud van de tas (55 liter) en de vele vakken en opbergmogelijkheden. Zo kan je je helm, sportschoenen, bidons en zwemspullen allemaal op een speciaal ontworpen plek kwijt. Verder heb je genoeg opbergmogelijkheden van grote open vakken tot kleinere vakken met een ritssluiting. Klinkt als de perfecte triathlontas! Een klein nadeel? De tas is best zwaar, ook als er geen spullen in zitten.

Cádomotus Versatile Transitietas kopen

De Cádomotus Versatile Transitietas is verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties. Zo is hij verkrijgbaar in het rood, blauw en wit (met blauwe zijkanten). Alle drie de soorten hebben zwarte en grijze details. Bekijk ook de beste transitietassen van 2021.

Cádomotus Cadomotus Versatile Transitietas

★★★★★
79,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 26 mei 2022 10:31

Cádomotus Cadomotus Versatile Transitietas

★★★★★
99,50
Bol.com
Prijs gecheckt op 26 mei 2022 10:31

Cádomotus Cadomotus Versatile Transitietas

★★★★★
79,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 26 mei 2022 10:31
nv-author-image

Redactie

De redactie van Triathlon365 bestaat uit enthousiaste sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over triathlon. Daarnaast krijgen zij regelmatig hulp van andere ervaren triatleten en atleten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren over deze geweldige sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.